Αυτά είναι «κραυγαλέα» λάθη, ακόμη και με VAR (και όχι στα ματς των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ)...



Aς δούμε κάποια «κραυγαλέα» λάθη που έγιναν και σε άλλα ματς πλην των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ αλλά πάντα με αφορμή ότι οι Φωτιάς, Ευαγγέλου, Φίλος ξεφτίλισαν το VAR στο Πανθεσσαλικό και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική (Αρης-ΟΦΗ 1-1):  Στο 92’ του αγώνα ο Μανούχος (Αργολίδας) δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιντέγε από τον Νάστο.  

3η Αγωνιστική (ΑΕΚ-Λαμία 2-0): Στο 12’, με το ματς στο 0-0. ο Βράνιες χτύπησε στο πρόσωπο τον Ρόμανιτς, ο Μανούχος (Αργολίδας) πήγε στο VAR και του έδωσε κίτρινη!

5η Αγωνιστική (ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1):  Στο 60’ αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας και δεν έπαιξε κατά του ΠΑΟΚ. Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) του έδειξε δεύτερη κίτρινη, όμως η πρώτη (39’) ήταν ανύπαρκτη.  

5η Αγωνιστική (Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1):  Στο 39’ ο Μανιάτης χτύπησε εκτός φάσης τον Περέα. Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) είδε το VAR και έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη…

6η Αγωνιστική (Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1): Στο 29’ από τον βοηθό Κωνστάντιο (Εύβοιας) δεν έπρεπε να ακυρώσει γκολ του Ζαχίντ. Οι Κομίνης (Θεσπρωτίας), Σκουλάς (Θεσσαλίας) είδαν τη φάση στο VAR, όμως πήραν λάθος απόφαση! Το γκολ της Ξάνθης στο 92’ δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά μέτρησε μετά από συζήτηση των Κομίνη, Σκουλά!

8η Αγωνιστική (ΟΦΗ Ξάνθη 2-0):  Κακώς στο 7’ ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), με τον Κομίνη στο VAR, δεν έδωσε πέναλτι στην Ξάνθη σε μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Στράτζεον.  Στο 78′ «έπνιξαν» και του Κοροβέση στον Στράτζεον, ένα ακόμη πέναλτι που δεν δόθηκε αν και έγινε χρήση VAR.  

9η Αγωνιστική (Πανιώνιος-Αρης 1-1): Αν είναι δυνατόν. Ο Μανούχος πήρε διαφορετικές αποφάσεις σε φάσεις-καρμπόν!  Στο 48’ σωστά απέβαλε τον Μιλόγεβιτς επειδή βούτηξε για πέναλτι, όμως το ίδιο έπρεπε να κάνει έκανε στο 62’ και με τον Μπρούνο.

10η Αγωνιστική (Αρης-Αστέρας Τρίπολης 2-1): Ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) παραλίγο να πάρει το VAR στο σπίτι του αφού έκανε 5,5 λεπτά να αποφασίσει αν θα αποβάλει τον τερματοφύλακα του Αρη Εμαν!

11η Αγωνιστική (ΑΕΚ-Αρης 1-1): Στο 53’ ο Ευαγγέλου απέβαλλε τον Ιντέγε με απευθείας κόκκινη καθώς του καταλόγισε ότι πάτησε τον Μάνταλο εκτός φάσης. Ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) τον κάλεσε στο VAR και ο Ευαγγέλου είδε παράβαση που δεν υπάρχει! O Ιντέγε δεν βλέπει, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κοιτάει αλλού την ώρα που πατά ελαφρά το Μάνταλο.  Στο 74’ ο Ευαγγέλου, μετά από ειδοποίηση του Σκουλά γύρισε πίσω τη φάση για να δώσει πέναλτι στον Σιμόες, αν και στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ρoζ βρήκε πρώτα τη μπάλα.

12η Αγωνιστική (Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0):  Το γκολ του Αραμπούλι (το 1-0 στο16’) δεν έπρεπε να μετρήσει επειδή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του σκόρερ (τράβηγμα φανέλας) στον Γιοβάνοβιτς. Παρόλα αυτά ο Σκουλάς το μέτρησε, αν και πήγε στο VAR. Στο 75′ κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Γιοβάνοβιτς.

 14η Αγωνιστική (ΟΦΗ-Αρης 3-1): Στο 41’ ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Αρη, του Γιαννούλη στον Μπα.






Σχόλια