Το μήνυμα που έστειλε το «όργανο διαιτητών SL» στους ρέφερι ενόψει της συνάντησης με Λίγκα, ΕΠΟ και ΚΕΔ που θα γίνει την Τρίτη 31/12 – Η Superleague θα ζητήσει ξένους ρέφερι αν οι Ελληνες δεν κάνουν πίσω

Αναλυτικά το μήνυμα:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
ελπίζουμε να είστε καλά με υγεία πάνω απ' όλα.Δυστυχώς , αν και γιορτινές μέρες, τρέχουν πολλά ζητήματα που μας αφορούν άμεσα. Όπως πιθανόν να έχετε ενημερωθεί, αύριο (σ.σ. την Τρίτη, 31/12) επίκειται συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ στις 11:00 με τους αρμόδιους φορείς προς επίλυση σοβαρών θεμάτων που έχουν προκύψει και τα γνωρίζετε. Για τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής θα ενημερωθείτε μετά το πέρας αυτής.
Είμαστε όλοι μια γροθιά και το έχουμε αποδείξει όλες αυτές τις μέρες και σας ευχαριστούμε γι αυτό από καρδιάς. Αύριο θα είναι σαν να είστε κι εσείς εκεί δίπλα μας.
Με εκτίμηση
Οι συνάδελφοί σας (όργανο διαιτητών SL)».
Από αυτό γίνεται αντιληπτό πως οι ρέφερι δεν πρόκειται να δεσμευτούν παρά θα θέσουν το θέμα σε ψηφοφορία. Υπενθυμίζουμε ότι το όργανο, που δεν το χαρακτηρίζουν πλέον συνδικαλιστικό, στελεχώνουν οι Παπαπέτρου, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς και Καρσιώτης.
Αξιο αναφοράς ότι στην ανακοίνωσή της η Superleague 1, που δεν θέλει να γίνει η αποχή και θα υποβάλλει αίτημα για ξένους διαιτητές αν οι Ελληνες δεν κάνουν πίσω, καθώς αναφέρει, αν προτιμάτε ξεκαθαρίζει, ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει η 17η αγωνιστική.
Αντιγράφουμε μέρος του Δελτίου Τύπου που αναφέρεται στις αποφάσεις του ΔΣ:
«Η Super League εμμένει ότι η 17η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League πρέπει να διεξαχθεί κανονικά και ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρμοδιότητάς της, ούτως ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων, όπως αυτοί έχουν οριστεί από τη Super League, ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου 2019».