ΕΠΣ Δυτικής Αττικής: ΓΣ χωρίς λάμψη και με ομιλία-καταπέλτης από τον Γιάννη Τζανόπουλο

Σε φιάσκο, με την παρουσία μόλις 21 επί συνόλου 35 σωματείων (στην αρχή ήταν 19, μετά πήγαν άλλα δυο), εξελίχθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, η οποία ήταν η πρώτη της νέας διοίκησής της και διεξήχθη στο παρά πέντε, στις 24 Δεκεμβρίου, μετά από αλλεπάλληλες αναβολές. Βγάζει μάτια η αδιαφορία των σωματείων και παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΕΠΣΔΑ, Κλέαρχου Τζαβέρη για την παρουσία τους.
Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις τους 11 μήνες η διοίκηση Τζαφέρη έχει υποπέσει σε σωρεία λαθών και οι κακές γλώσσες λένε πως αναλώνεται σε εσωτερικές έριδες μεταξύ των συμβούλων και οργανωτικές ολιγωρίες. Αυτά μπορούν να εξηγήσουν και την αδιαφορία των σωματείων...
Καταπέλτης, στην ομιλία του ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων και γιος του ιδρυτή της ΕΠΣΔΑ, Γιάννης Τζανόπουλος κατά του Τζαφέρη για την ανυπαρξία της διοίκησής του αυτούς τους 11 μήνες τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξέρει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα πώς πήρατε τις εκλογές κύριε Τζαφέρη. Ζήτω η εξυγίανση και οι μέθοδοι της. Προσβάλετε την νοημοσύνη μας με όσα λέτε και κάνετε. Μιλάτε για χρέος της ΕΠΣΔΑ αφήνοντας να αιωρούνται υποψίες για κακοδιαχείριση. Θα λογοδοτήσετε για όλα αυτά σύντομα. Δεν γνωρίζετε ότι σχεδόν όλες οι ενώσεις της χώρας έχουν χρέος στην ΕΠΟ λόγω της πολύχρονης διακοπής στην επιχορήγηση».
Η ΓΣ έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ασπροπύργου.
-Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα stoplekto.gr

Σχόλια