Κάποιοι πρέπει να φύγουν μόνοι τους - Έχασαν τον σεβασμό οι Ελληνες ρέφερι - «Βροχή» βγαίνουν οι ανακοινώσεις των ομάδων

-Αυτά θα έπρεπε να τους προβληματίζουν και όχι να μην βγαίνουν ανακοινώσεις για τα κραυγαλέα λάθη τους
-Οι κακές διαιτησίες έχουν ταυτιστεί με τη «μαυρίλα» της… εξυγίανσης. 

Στα ντέρμπι της Superleague για δεύτερη σερί σεζόν σφυρίζουν ξένοι ρέφερι, «βροχή» είναι τα λάθη των Ελλήνων (σ.σ. και των ξένων που είναι ένα ακόμη… κατόρθωμα της ΚΕΔ αλλά δεν είναι της παρούσης), «βροχή» βγαίνουν και οι ανακοινώσεις των ομάδων, αφού λάθη γίνονται (κατά κανόνα) στα μισά ματς της κάθε αγωνιστικής. Αποτελεί ξεπεσμένη προπαγάνδα ότι μόνο ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησία, καθώς ανακοινώσεις βγάζουν πολλές ομάδες. Μάλιστα, αρκετές αναφέρουν ότι η διαιτησία «σπρώχνει» συγκεκριμένες για να μπουν στα πλέι οφ.
Μέχρι και η UEFA παραδέχτηκε ότι είναι χαμηλό το επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών. Επιτρέψτε μας, να προσθέσουμε ότι γίνεται όλο και πιο χαμηλό, όλο γίνεται και χειρότερο. Πολλά βήματα προς τα πίσω, κανένα προς τα εμπρός!
Απόδειξη ότι για τρίτη σερί σεζόν, η διαιτησία βρίσκεται στο κάδρο από την πρώτη αγωνιστική. Πλέον έχουμε και τα νέα… φρούτα. Δεν είναι μόνο τα λάθη των ξένων, νέο «φρούτο» είναι ότι όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και με τη χρήση του VAR. Άλλα βλέπει όλη η Ελλάδα, άλλα αποφασίζουν οι διαιτητές.
Όπως οι Φωτιάς (Πέλλας) και Ευαγγέλου (Αθηνών), μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα, στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0. Όλη η Ελλάδα είδε πως ο Σουντανί ξεκίνησε από κανονική θέση, όμως ο βοηθός Φίλος (Βοιωτίας) σήκωσε ανύπαρκτο οφσάιντ και οι δυο ρέφερι «κατακύρωσαν» την απόφασή του. Ο Φωτιάς δεν πήγε καν στο VAR. Να μην ξεχνάμε και τα διαδοχικά πέναλτι που έγιναν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος σε βάρος των Μπα και Ελ Αραμπί από τους Μουνίθ και Φεράρι, αντίστοιχα.

Σχόλια