Ο Χούμπελ χρησιμοποίησε τον όρο «μη αποδεκτή απόδοση», σπάνια χρησιμοποιείται, όμως όταν γίνεται σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα – Δικαίωση και για Μαρινάκη - Συμπέρασμα: Πάνε για... τσάι οι Ευαγγέλου, Φωτιάς, Φίλος

 «Αυτού του είδους η διαιτητική απόδοση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα», τόνισε ο Αυστριακός και σημειώστε με κεφαλαία γράμματα ότι μιλάει για μη αποδεκτή απόδοση, άρα τα λάθη είναι ξεκάθαρα και εξόφθαλμα . Παράλληλα, αν προσθέσουμε και τη δήλωση «είμαι υπέρ οποιασδήποτε παραδειγματικής τιμωρίας αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας», σημαίνει ότι οι Ευαγγέλου, Φωτιάς και Φίλος πρέπει να τεθούν εκτός πινάκων. Σπάνια γίνεται από αρμόδιοι, όπως στην περίπτωσή μας από τον Χούμπελ, δήλωση περί μη αποδεκτής απόδοσης διαιτητών, όμως όταν γίνεται σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.
Το ότι πρέπει να πάνε σπίτια τους ενισχύεται και από το γεγονός ότι η UEFA δεν θέλει να δημοσιοποιούνται οι τιμωρίες των διαιτητών, όμως για να το κάνει ο Χούμπελ, γίνεται αντιληπτό πόσο χοντρά θεωρούν τα λάθη. Το ποτήρι όχι απλά ξεχείλισε, έγινε καζάνι που βράζει.
Με όλα αυτά δικαιώνεται και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με τη δήλωση που έκανε μετά το ματς...

Σχόλια