Πάει, λάλησε η προπαγάνδα! – Βαφτίζουν το κρέας ψάρι και ...παρουσιάζουν οριακή φάση το «χειρουργείο» στο Βόλο – Φαίνεται από μακριά ποιοι θέλουν να γλιτώσουν τον Ευαγγέλου! – Τυχαίο; - Η φάση είναι μια και εκθέτει τον ρέφερι (φωτογραφία)


Αφού έφτασαν στο σημείο, παρεμπιπτόντως τα κάνουν όλα για να γλιτώσει ο Ευαγγέλου (Αθηνών) από ένα λάθος που ο Χούμπελ χαρακτήρισε «μη αποδεκτό» και που οι φίλαθλοι, επειδή είναι εξόφθαλμο αποκαλούν «χειρουργείο», απομένει να τετραγωνίσουν και το κύκλο. Έφτασαν στο σημείο, αφού ξεφτιλίστηκαν χθες με το ματς της Premier League (σ.σ. διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση) να επικαλούνται μέχρι και φάσεις από σεμινάρια. Όμως, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: το λάθος του Ευαγγέλου στο ακυρωθέν γκολ του Σουντανί, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, είναι εξόφθαλμο και δεν πρόκειται καν για οριακή φάση. Ο Ευαγγέλου εξέταζε τη φάση για αρκετή ώρα ενώ υπάρχει και η γραμμή του χόρτου που βοηθά. Εξίσου απαράδεκτος και ο βοηθός Φίλος (Εύβοιας) που σήκωσε το ανύπαρκτο οφσάιντ. Ευτυχώς, για τη διαιτησία που θα πάνε σπίτια τους, παρέα με τον Φωτιά (Πέλλας) που έπρεπε να γίνουν τρία πέναλτι στην ίδια φάση για να το δώσει.... Και ήθελαν να τον κάνουν και διεθνή!

-Στην φωτογραφία δείτε πόσο ξεκάθαρα ο παίκτης στον κύκλο καλύπτει τον Σουντανί που βρίσκεται στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής! Χρειαζόταν γραμμή για αυτό; 
-Το γεγονός ότι το περιθωριακό σάιτ προσπαθεί να γλιτώσει τον Ευαγγέλου, βοηθά για τα κατάλληλα συμπεράσματα...




Σχόλια