Καλά κρατεί η... κωμωδία υπεράσπισης του Ευαγγέλου - Αν δεν μπορούν να δουν αυτές τις φάσεις, καλύτερα οι διαιτητές να φεύγουν μόνοι τους...


Μπαίνει... ασπίδα

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη διαιτησία και θα πρέπει να του απαγορευτεί και η συμμετοχή στο σεμινάριο, το διάστημα 9-11 Ιανουαρίου, όπως πρέπει να απαγορευτεί και η συμμετοχή των Φωτιά (Πέλλας), Φίλου (Βοιωτίας) που επίσης τους «τελείωσε» ο Χούμπελ, χαρακτηρίζοντας «μη αποδεκτή την απόδοσή τους», χωρίς να τους κατονομάσει στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0. Όμως, η προπαγάνδα μπαίνει... ασπίδα και προσπαθεί να μας πείσει μέχρι και ότι ο Ευαγγέλου δεν έκανε λάθος στο γκολ του Σουντανί!


Για πολλά γέλια
Πάντως, η... υπεράσπιση του Ευαγγέλου, από περιθωριακό σάιτ είναι για πολλά γέλια! Στην αρχή προσπάθησαν να πείσουν ότι σε προχθεσινό ματς στην Premer League (Νόριτς-Τότεναμ) ακυρώθηκε γκολ του Πούκι παρόμοιο με αυτό του Σουντανί. Όμως, την... πάτησαν επειδή «ξέχασαν» τον παίκτη προς την πλευρά του Φίλου που κάλυπτε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Μετά επανήλθαν με άλλες φάσεις από σεμινάρια, προσπαθώντας να πείσουν ότι η φάση στο Πανθεσσαλικό είναι οριακή. Έλα, όμως, που η περίπτωση είναι εξόφθαλμη και δεν υπάρχει δικαιολογία για το ηχηρό φάλτσο.
-Γιατί μόνο ο Ευαγγέλου (Αθηνών) έκανε λάθος; Ο βοηθός Φίλος (Βοιωτίας) έχει εξίσου μεγάλη ευθύνη. Για αυτό και το... σύστημα καρφώνεται από την... επιχείρηση σωτηρίας του Ευαγγέλου, που όμως δεν έχει τύχη.

Επειδή το λάθος στο γκολ του Σουντανί είναι αδικαιολόγητο και δεν χρειάζεται ριπλέι για να δει κάποιος ότι δεν υπάρχει οφσάιντ. Αν δεν μπορούν να δουν αυτές τις φάσεις, καλύτερα οι διαιτητές να φεύγουν μόνοι τους...

Σχόλια