Αυτή την ενημέρωση έστειλαν στους διαιτητές

-Το κείμενο έγραψαν από το άτυπο όργανο (Παπαπέτρου, Τζήλος, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς, Καρσιώτης) μετά από τη συνάντηση στην ΕΠΟ...

Συνάντηση τεσσάρων ωρών σε 127 λέξεις. Αυτό το κείμενο έγραψαν από το άτυπο όργανο (Παπαπέτρου, Τζήλος, Ζαχαριάδης, Μπαλτάς, Καρσιώτης) μετά από τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με την αντιπροσωπεία της Λίγκας (Λυσάνδρου, Μποροβήλος, Πουρσανίδης), με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα. Όπως προκύπτει από το τέλος του κειμένου η ψηφοφορία θα ξεκινήσει άμεσα και το πιο πιθανό είναι να ολοκληρωθεί την Πρωτοχρονιά.
Αναλυτικά:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Καλησπέρα σας. Λόγω των μετακινήσεων όσων συναδέλφων παρέστησαν στη σημερινή συνάντηση και που ακόμη επιστρέφουν στις οικίες τους παραμονή μάλιστα πρωτοχρονιάς, καθυστερήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Η σημερινή συνάντηση με τους Προέδρους ΕΠΟ και Superleague παρόντος και του κυρίου Pereira διεξήxθη σε καλό κλίμα. Μας μεταφέρθηκε το τι αποφάσεις πάρθηκαν στο χθεσινό ΔΣ της Superleague. Μας τόνισαν ότι δεν μπορούν να δεσμευτούν για απόσυρση των μηνύσεων και των μηνυτήριων αναφορών προς τους διαιτητές και ζήτησαν πίστωση χρόνου, ώστε μελλοντικά να εργαστούν πάνω σε αυτό και να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις. Διατηρήσαμε τις επιφυλάξεις μας και τονίσαμε την ανάγκη να βρεθεί λύση για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου λόγω και της ημέρας.
Με εκτίμηση
Οι συνάδελφοί σας (όργανο διαιτητών SL)