Oι πέντε από τους έξι… ξεσκέπασαν τον ΠΑΟΚ – Τους πήραν χαμπάρι κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει


Η ΑΕΛ ήταν η τελευταία, όμως δεν ήταν η μοναδική ομάδα που έβγαλε ανακοινώσεις, δυο παρακαλώ συν η προσωπική δήλωση του Κούγια, για τον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Λαμία και Αρης. Δηλαδή, η μοναδική ομάδα που δεν μίλησε ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ.
Ας τα πάρουμε χρονικά:
01/09/19 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1: «Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής Άκπομ του ΠΑΟΚ, «γκρέμισε» στην περιοχή μας τον ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το δεύτερο γκολ, το οποίο και έκρινε τελικά το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Πανιωνίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και στο VAR o Φωτιάς (Πέλλας).
22/09/19 ΠΑΟΚ – Αρης 2-2: «Στην Τούμπα χθες καταργήθηκε κάθε έννοια ηθικής, νομιμότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «κιτρίνων», ενώ έκανε κι άλλες καταγγελίες: «Περίεργοι τύποι» με διαπιστεύσεις της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκοβαν ανενόχλητοι βόλτες χθες πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, υβρίζοντας και απειλώντας τα μέλη της αποστολής μας, υπό το βλέμμα των οργάνων τάξεως, ενώ παραδίπλα βρίσκονταν στελέχη της γηπεδούχου ΠΑΕ»!!!
Ακόμη είχε καταγγείλει:
-«Τη στιγμή που η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 1-2, είχαμε -και- την εισβολή φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο πίσω από τον πάγκο μας».
20/10/19 ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη».
03/11/19 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2: «Σήμερα στην Τούμπα είδαμε το αποτέλεσμα να κρίνεται από δύο λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να καταγγείλει όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στην είσοδο των αποδυτηρίων… Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ…».
24/11/19 ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0: «Τι κάνετε ρε; Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, ποιο είναι;», «Πόσο Κομίνης είσαι ρε Τάσση»!