Εκτός από τους ΑΕΛ, Αρη για τη διαιτησία φωνάζουν επίσης και οι Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός

***Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (0-0) ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη και τη χρήση του VAR, υποστηρίζοντας πως στο 70′ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Σένκεφελντ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε ομάδα που δεν δυναμιτίζει το κλίμα απλά αναρωτιόμαστε. Το VAR έχει μπει στη ζωή μας για να βοηθά τη διαιτησία. Τι δεν είδαν πέντε άνθρωποι στη φάση του 70 με τον Σένκεφελντ και τον Αριγίμπι. Είτε είναι φάουλ έξω από την περιοχή, είτε πέναλτι, είναι δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, που μπορεί να μας έδινε τη νίκη με την εμφάνιση που κάναμε. Σεβασμό θέλουμε και τίποτα άλλο»
***Μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Βόλο, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ τα έβαλε με τον διαιτητή, Τσαγκαράκη (Χανίων). «Ηταν για γέλια», δήλωσε για την αποβολή του Τασουλή στο 57’.  
Αναλυτικά:
«Σήμερα έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και ο παράγοντας διαιτησία. Κάθε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και κίτρινη κάρτα και η δεύτερη κίτρινη με την οποία βγήκε ο Τασουλής, για μένα ήταν για γέλια»
Για το γεγονός ότι μιλάει για πρώτη φορά για τη διαιτησία: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάω γιατί με τον ερχομό μου στην Τρίπολη, μου είχαν πει να μην μιλάω γι’ αυτό το ζήτημα. Αλλά παράπονα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Και απέναντι στον Ολυμπιακό το ίδιο, κι απέναντι στον ΟΦΗ και σήμερα. Νομίζω ότι η διαιτησία γενικότερα στο πρωτάθλημα ως σήμερα μας έχει επηρεάσει αρνητικά. Ακόμα όμως και με δέκα παίκτες έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο καλύτερα για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ γιατί είχαμε φάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε τους παράγoντες που μπορούμε να ελέγξουμε γιατί υπάρχουν και παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούμε να επηρεάσουμε».