Και οι ...δήμαρχοι (Μπέος) τιμωρούνται αν μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών!


Aκριβά θα πληρώσει ο Αχιλλέας Μπέος, αν και ο ίδιος αναρωτήθηκε με δήλωσή του που θα βρουν να τα εισπράξουν, την εισοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο εκτός έδρας ματς του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο δήμαρχος Βόλου, που δείχνει να ενεργεί σα είναι και το αφεντικό των «κυανέρυθρων», όμως δεν το παραδέχεται, τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Superleague 1 με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα, ενώ καλείται να καταβάλει και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (28/11).
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής.
- Α. Μπέος (Δήμαρχος Βόλου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 24/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 24/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”: Διότι: “Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθατε εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών, αν και τούτο απαγορεύεται”: Επιβάλλει στον κ. Α. Μπέο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ», αναφέρεται σχετικά.

Σχόλια