Ξέχασαν τι γινόταν στη διαιτησία επί Κοντονή – Για να θυμηθούμε…


Ο Κοντονής τον Μάιο του 2016 μέχρι και βοηθούς διαιτητές του τελικού κυπέλλου απαίτησε να αλλάξουν για να γίνει ο τελικός και έγινε μετά από ένα μήνα περίπου. Στο μεταξύ οι παίκτες του Ολυμπιακού  ενώ είχε τελειώσει το πρωτάθλημα, περίμεναν το πότε θα αποφασίσει η… υπουργάρα για να γίνει ο τελικός.......και πάλι χωρίς φιλάθλους.
Επίσης, το καλοκαίρι με αιχμή του Κοντονή, όπως λένε στη διαιτητική πιάτσα, απαιτούσαν να βγουν από τους πίνακες οι διαιτητές που η …εξυγίανση είχε στοχοποιήσει και, ως γνωστόν, έτσι και έγινε. Επίσης, επί Κοντονή το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε τον Αύγουστο από την 1η αγωνιστική, αλλά ξεκίνησε μέσα Σεπτεμβρίου από την 3η αγωνιστική.......με την απαίτηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής, να μην ορίζονται διαιτητές από την λίστα που είχαν δώσει στον Σαραιδαρη, ο οποίος τότε (σ.σ. σήμερα είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ) ήταν στην ΚΕΔ του Ισπανικού μοντέλου.
Τώρα, τους ενοχλεί μάλλον ότι ο Αυγενάκης θέλει να γίνει πραγματική εξυγίανση... και να μην κάνουν κουμάντο συγεκκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που συνάδουν με συμφέροντα ομάδων;
«Ο Γραμμένος είναι δικός μας», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Ναι, ο Γραμμένος είναι ακόμη πρόεδρος της ΕΠΟ.