Κούγιας: «Ο Τάσσης έμεινε στον πίνακα επειδή είναι της ΕΠΣ Ηπείρου» - «Αν ήμουν ο Γραμμένος θα είχα παραιτηθεί»


- Επίθεση στον Γραμμένο: «Αν ήμουν Γραμμένος θα είχα παραιτηθεί. Τι πρόεδρος είσαι εσύ, όταν σου κάνει κουμάντο ο Χούμπελ στους κανονισμούς, σου κάνει κουμάντο ο Περέιρα στη διαιτησία, σε έχουν καπελώσει παντού. Τι πρόεδρος είναι αυτός που δέχεται να του κάνουν άλλοι κουμάντο και αυτός να πηγαίνει ταξίδια με την Εθνική»
-«Ο Μάτος είναι "εγκληματίας" μέσα στην περιοχή και έχει ασυλία»
-«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα»


Ο ισχυρός άνδρας της Θεσσαλικής ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων αναφέρερε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ΑΕΛ και πως σωστά ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ του Σφιντέρσκι.
Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ:
Αρχικά ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ εκτός από την φάση του πέναλτι που δεν δίνεται μόνο στην Αγγλία είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε αυτό που ήθελε, τους τρεις βαθμούς, ενόψει του ντέρμπι. Η φάση του Ινγκασον είναι πέναλτι επειδή αλλάζει τη πορεία της μπάλας που πηγαίνει προς το τέρμα.
Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος καθώς δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στο 5ο λεπτό ενώ και η φάση του Μάτος είναι παράβαση και πρέπει να δεχθεί και την κίτρινη κάρτα. Ο Μάτος είναι "εγκληματίας" μέσα στην περιοχή και έχει ασυλία».
Αναφορικά με την γνώμη των κριτικών διαιτησίας: «Ο Βαρούχας και ο Κάκος είναι ασόβαροι άνθρωποι, εμείς είμαστε παλιοί στο ποδόσφαιρο. Ο Τάσος Κάκος είναι εντεταλμένος επειδή δουλεύει στο κανάλι του Σαββίδη ενώ ο άλλος κάνει τόσα χρόνια δημόσιες σχέσεις. Εγώ εκφράζω την δική μου άποψη και πιστεύω ότι ο Μάτος έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που παίζει. Αυτός δεν πηδάει εφημερίδα αν δεν χτυπήσει παίκτη. Ο Μάτος έχει την ασυλία που είχε ο Ανατολάκης, όπως και ο Βράνιες. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίζουν μόνο στην Ελλάδα. Σε οποιοδήποτε άλλο Πρωτάθλημα θα είχαν αποβληθεί στο δεκάλεπτο».
Επιπλέον σημείωσε: «Εμένα με ενοχλούν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στα φάουλ και στις κάρτες καθώς εμείς πήραμε 5 κίτρινες στα στόπερ μας και στα αμυντικά χαφ οι οποίοι δεν μπορούσαν να μαρκάρουν, ενώ στο 90λεπτό σωστά αποβλήθηκε ο Μιχαήλ. Σαν εικόνα αγώνα ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και εμείς περιμένουμε δύο φάσεις και δεν τις είχαμε. Ο διαιτητής του αγώνα είχε πέρσι την χαμηλότερη βαθμολογία και έμεινε στον πίνακα γιατί είναι διαιτητής της ΕΠΣ Ηπείρου».
Για τους ξένους διαιτητές στο VAR για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Είμαστε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε της Ασίας, ούτε της Αφρικής. Τι πρόεδρος είναι αυτός που δέχεται να του κάνουν άλλοι κουμάντο και αυτός να πηγαίνει ταξίδια με την Εθνική. Οταν χθες έπαιζαν Ελληνες, και στο ντέρμπι πρέπει να παίξει Ελληνας διαιτητής καθώς στα μικρά παιχνίδια κρίνεται το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να υπάρξουν Ελληνες διαιτητές στο ντέρμπι».