Οι διεθνείς «πρωταγωνιστές» των φάλτσων – Επί Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ κάποιοι είναι οι χειρότεροι του πίνακα

-Οι ρέφερι που έχουν το σήμα της FIFA, ειδικά οι νέοι διεθνείς (Σκουλάς, Τζήλος, Διαμαντόπουλος) αντί να είναι οι καλύτεροι, είναι οι χειρότεροι

Σε άλλες εποχές θα είχαν πάει στα σπίτια τους… Η αν προτιμάτε, θα είχαν διαγραφεί από τη διαιτησία οι διεθνείς ρέφερι, αν οι συνθήκες ήταν νορμάλ και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε βυθιστεί στη σαπίλα της «εξυγίανσης», όπως κατάγγειλε ο Ολυμπιακός με την επιστολή του στον Αυγενάκη.
Όσοι παρακολουθούν τα αγωνιστικά δρώμενα, διαπιστώνουν ότι οι διεθνείς είναι «σημαιοφόροι» λαθών. Ειδικά οι Τζήλος (Λάρισας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ακόμη περισσότερο ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), όμως υπάρχει και η κατηγορία αυτών που δεν τους θέλει κανείς και είναι οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαπέτρου (Αθηνών), Κομίνης (Θεσπρωτίας) και Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
Ειδικά ο Κομίνης είναι διεθνής, αν και ορίζεται μια φορά στο τόσο στην Ευρώπη, αν και δεν μπαίνει στον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να μην ορίζεται ούτε σε ματς της ΑΕΚ, όπου έμπαινε συχνά, πριν από το προπέρσινο επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας, όταν ο Σαββίδης είχε κάνει το «ντου» με το όπλο.
Ολοι αυτοί κάνουν λάθη και όχι μόνο δεν πάνε σπίτια τους, δεν τιμωρούνται καν. Άλλη… περίπτωση και ο Ευαγγέλου (Αθηνών), ο οποίος μπορεί να μην έγινε διεθνής, όμως μπαίνει τέταρτος σε διεθνείς αγώνες, μέχρι και σε ντέρμπι στο VAR, έχει αδικήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό, ενώ όταν σφυρίζει ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ τείνει να γίνει «κανόνας» να φωνάζουν οι αντίπαλοί τους.
Όλα αυτά πως βοηθούν τη διαιτησία; Είναι δυνατόν ο Περέιρα να τους ορίζει συνέχεια και να μην του κάνει συστάσεις, έστω για τα μάτια του κόσμου;
Είναι τυχαίο που δεν σφυρίζουν ντέρμπι;

Σχόλια