«Ζούγκλα» σε αγώνα της ΕΠΣ Καρδίτσας: Επεισόδια με πολύ ξύλο στο Μαυραϊκή-Αναγέννηση


Επεισόδια με πολύ ξύλο στο Μαυραϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας!

ΠΗΓΗ: goalnews-karditsa.gr
”Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου”, λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει καθόλου άδικο.
Αυτά που διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο του Καρποχωρίου δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια!
Πάνω από 50 άτομα (ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, παράγοντες) και των δύο ομάδων, με την λήξη του παιχνιδιού συνεπλάκησαν μεταξύ τους και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!
Μάλιστα, αμφότεροι οι αρχηγοί των ομάδων υπέγραψαν με επιφύλαξη το Φύλλο Αγώνα γιατί η μεν Μαυραϊκή υποστηρίζει ότι τα επεισόδια τα άρχισε η Αναγέννηση, ενώ η δε Αναγέννηση ότι ξεκίνησαν από την Μαυραϊκή!
Το θέμα είναι ότι ”μονός καβγάς δεν γίνεται”!
Κύριοι, ας σοβαρευτούμε επιτέλους! Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν! Μήπως και τελικά το τοπικό ποδόσφαιρο βγει από την δίνη που έχει περιέλθει!
Υ.Γ.1 Οι διοικήσεις και των δύο ομάδων οφείλουν με δημόσια ανακοίνωσή τους να καταδικάσουν απερίφραστα τα σημερινά θλιβερά επεισόδια. Αυτό επιτάσσει η ιστορία τους! ”Συμμετείχα στα επεισόδια, αλλά δεν τα άρχισα εγώ”, αυτό δεν τιμά κανένα από τα δύο σωματεία!
Υ.Γ.2 Τα όσα κωμικοτραγικά εκτυλίχθηκαν σήμερα, οδηγούν τον μέσο φιλήσυχο φίλαθλο να πάρει φόρα και να πέσει μέσα στη θάλασσα (εξού και η φώτο του άρθρου)! Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι! Επιτέλους, αφήστε μας να το χαρούμε!

Σχόλια