ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Αυτές είναι οι μεγάλες κόντρες που δημιουργούν… ρίχτερ στην ΕΠΟ - Τελευταίο μέτωπο του Βακάλη κατά Δέδε


-Σα να μην έφτανε ο «εμφύλιος» μεταξύ των δυο μπλοκ, γίνεται χαμός και μέσα σε αυτά!  


Και να σκεφθεί κανείς ότι είναι μια παράταξη, μια διοίκηση υπό τον Γραμμένο, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την κατάσταση στο Πάρκο Γουδή. Η «συμμαχία» μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διαλύθηκε λίγους μήνες μετά την εκλογές (τον Αύγουστο του 2017) της παρούσας διοίκησης. Ετσι, στην ΕΠΟ δημιουργήθηκαν δυο μπλοκ, του βορρά και του νότου και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ποιος είναι με ποιον.
Σα να μην έφτανε αυτό, δημιουργήθηκαν μέτωπα (για διάφορους λόγους) μέσα στα δυο μπλοκ. Το τελευταίο, σύμφωνα πάντα με πηγές, αφορά στο μπλοκ του νότου, με τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Βακάλη να «βράζει» εναντίον του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ. Η κλασική φράση «είναι πυρ και μανία» δεν αρκεί να περιγράψει την κατάσταση, είναι χειρότερη!
Για τον πρόεδρο υπάρχουν δυο τάσεις. Η μια είναι με τον δικηγόρο Χ.Γ. και η άλλη με άλλο στέλεχος της ΠΑΕ που κατέχει και «ποδοσφαιρική θέση». Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να αντικαταστήσουν τον Βακάλη με άλλο πρόσωπο, όμως εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα, επειδή φοβούνται και την …αναμέτρηση με το μπλοκ του βορρά.
Το τελευταίο ισχύει και αντίστροφα. Επειδή το μπλοκ του βορρά θα ήθελε να πάρει και τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. Ο Βακάλης δέχθηκε πολλές επιθέσεις και από αυτή την πλευρά.
Για να μην ξεφεύγουμε, στο μπλοκ του βορρά έχουμε τους «μνηστήρες» της προεδρικής καρέκλας. Ναι, αν και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2020 έχουν ξεκινήσει τα… θέματα, αν και ο Γραμμένος δεν έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Παρόλα αυτά η κούρσα της διαδοχής άρχισε μεταξύ του αναπληρωτή προέδρου Στέργιου Αντωνίου, του ταμία Περικλή Λασκαράκη και του μέλους του ΔΣ Κώστα Βρακά. Υπάρχει ένας ακόμη στον… πάγκο, που δεν τον υπολογίζει κανείς τους…

Σχόλια