Τεταμένες οι σχέσεις Ιβάν Σαββίδη με τη Ροστόφ, τι συμβαίνει


-Οι σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα της πατρίδας του και τον Ιβάν Σαββίδη δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Το Metrosport.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ αναφορικά με την ένταση στις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη και της Ροστόφ.
Το κλίμα ανάμεσα στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας της πόλης του Ροστόφ φαίνεται πως είναι τεταμένο καθώς υπάρχουν αρκετές οικονομικές διαφορές ανάμεσα τους, με τον Ιβάν Σαββίδη να διεκδικεί χρήματα που έχει δώσει στην ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είχε δώσει στην Ροστόφ 1 εκατομμύριο με την μορφή δανείου. Από την πλευρά της η ομάδα δεν προχώρησε σε εξόφληση του συγκεκριμένου ποσού, το οποίο και αυξήθηκε στην συνέχεια.
Ο ομίλος Agrocom, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη έδωσε στην Ρωσική ομάδα το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που μετά τις προσαυξήσεις που υπήρξαν από την μη αποπληρωμή του έφτασε στα δύο εκατομμύρια.
Η επιχείρηση συμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία συνέχισε να κάνει χορηγίες ζητώντας όμως η τελευταία χορηγία που έγινε τον Φεβρουάριο του 2019 να συμψηφιστεί με το προηγούμενο ποσό, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από την πλευρά της Ροστόφ.
Στη συνέχεια η πλευρά της επιχείρησης του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τις σεζόν 2015-2017 στηρίξαμε έμπρακτα την ομάδα, δίνοντας ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Agrocom επιθυμεί την εξέυρεση λύσης με τη διοίκηση της ομάδας η οποία είναι κρατικοδίαιτη, με στόχο να επιλυθεί το σχετικό πρόβλημα με τις οφειλές που υπάρχουν.



Σχόλια