Παρασκευή (29/11) η συνάντηση Ολυμπιακού-Αυγενάκη


Η ώρα του Αυγενάκη. Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού την Παρασκευή στις 10 π.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να συζητήσουν τις καταγγελίες των «ερυθρόλευκων» για τη σαπίλα και τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία. Από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για συνάντηση, όμως αυτή καθυστέρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.
Στην επιστολή προς τον Αυγενάκη οι Πειραιώτες επισημαίνουν την αδήριτη ανάγκη να παρέμβει η κυβέρνηση, δια του αρμόδιου Υφυπουργού, που είναι ο Αυγενάκης, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα η σημερινή κατάσταση και να διαμορφωθούν οι όροι για ένα νέο τοπίο στη διοίκηση και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή.
Η… εξυγίανση έγινε καθεστώς με σημαιοφόρους τους Κοντονή, Βασιλειάδη, άρα το κράτος οφείλει να επιβάλει την κανονικότητα. Αν δεν υπήρχε η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν θα υπήρχε «εξυγίανση», καθώς όλος ο κόσμος γνώριζε πως «ισοδυναμούσε» με συγκεκριμένα επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά συμφέροντα.

Σχόλια