Διαιτησία: Λάθη στα έξι από τα επτά ματς της 11ης αγωνιστικής - «Μπουρλότο» στο πρωτάθλημα


Λάθη από τη διαιτησία έγιναν στα έξι από τα επτά ματς της 11ης Αγωνιστικής και αυτό δείχνει ότι η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Αναλυτικά:
Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1: Ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) δεν έδωσε πέναλτι σε γκρέμισμα του Μπουχαλάκη, ενώ στο γκολ του Πανιωνίου, αρκέστηκε στη γνώμη του Διαμαντόπουλου και δεν πήγε στην οθόνη για να δει αν υπάρχει επιθετικό φάουλ.
Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-1: Στο 56’ ο Κουτσιαύτης (Αρτας) δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Γούτα, αν και πήγε στο VAR.
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-0: Ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη του Τσαγκαράκη (Χανίων) στον Τασουλή, αυστηρή η δεύτερη. Στο 29’ ο βοηθός Μαυρουδής (Ηρακλείου) έδειξε ανύπαρκτο οφσάιντ στον Φερνάντεθ.
ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0: Στο 5’ ο Τάσσης (Ηπείρου) δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ινγκανσον, χαμπάρι δεν πήρε και ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδία) στο VAR.
ΑΕΚ – Αρης 1-1: Δίδυμο λαθών οι Ευαγγέλου (Αθηνών) και Σκουλάς (Θεσσαλίας), ο οποίος ήταν στο VAR. Ανύπαρκτη η αποβολή του Ιντέγε, ανύπαρκο το πέναλτι το Ροζ στον Σιμόες.
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0: Στο 70’ δεν δόθηκε πέναλτι του Σενκεφελντ στον Αριγίμπι. Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Σχόλια