Έπεσαν οι μάσκες: Η προπαγάνδα με άρωμα ΠΑΟΚ δεν θέλει το VAR

-Πριν ο Γραμμένος στείλει την επιστολή στη NOVA, αποδεικνύεται ότι για… ξεκάρφωμα έριχναν σε άλλους τα… βάρη!

Έβαλε πολλά πράγματα στη θέση τους η επιστολή του Γραμμένου στη NOVA, με την οποία ξεκαθάρισε ότι «ουδεμία άλλη εμπλοκή έχουν (σ.σ. NOVA, ERT, PAOK TV) στην οργάνωση και λειτουργία του VAR, πολύ δε περισσότερο στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου και των προβλεπομένων κανόνων παιχνιδιού, καθώς και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παραδέχθηκε αυτό που ισχύει και φυσικά δεν συνέφερε την προπαγάνδα!
Όμως, από το… χαστούκι Γραμμένου (και στην ΚΕΔ, βεβαίως, βεβαίως) ξεγυμνώθηκε η προπαγάνδα που έχει άρωμα ΠΑΟΚ. Για την κακή λειτουργία του VAR δεν φταίει το συνδρομητικό, δεν φταίνε οι διαιτητές στους οποίους έγινε μπούλινγκ. Ευθύνη έχουν η ΕΠΟ και η ΚΕΔ.
Κι όμως, τόσο καιρό (δεν είναι και λίγος) από τον Αύγουστο μας… ζάλιζαν σχετικά με τη… μαγική εικόνα του VAR. Οι μάσκες έπεσαν καθώς η προπαγάνδα με άρωμα ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν θέλει το VAR που τάχα υπερασπίζονταν, όμως έριχνε αλλού τις ευθύνες.
Μεγάλο θέμα με το ψέμα της ανακοίνωσης της ΚΕΔ
Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν. Μέχρι και επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ πήγε στα… σκουπίδια, ανακοίνωση που αναφέρονταν σε δήθεν τεχνικά προβλήματα και αποδεικνύεται η ασχετοσύνη τους. Μιας ΚΕΔ που κοστίζει πάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο για να μην έχουν ευθύνη για τίποτα!
Απορούμε πως αυτά δεν τα βλέπουν οι… Φίφες, οι… Ουέφες και οι λοιποί συγγενείς. Ξεφτιλίζονται, οι… Φίφες, εξίσου με την προπαγάνδα που λέει ότι θέλει το VAR, όμως ο Γραμμένος τους ξεγύμνωσε, άρα έκαναν πόλεμο στο VAR.
Βέβαια, άλλο θέμα είναι ότι οι αρμόδιοι δεν ξέρουν να «δουλέψουν, αν προτιμάτε να λειτουργήσουν, σωστά το VAR. Ούτε τους διαιτητές εκπαίδευσαν σωστά, χώρια που δεν μας λένε με ποια κριτήρια επέλεξαν του 15 από τους 26 ρέφερι και τους 25 από τους 50 βοηθούς και γιατί δεν πιστοποιούν και τους υπόλοιπους.
Για αυτό πρέπει να φύγουν ο Περέιρα και οι εκπαιδευτές Τριτσώνης, Κουκουλάκης, μαζί και οι υπόλοιποι (Μαρίν, Λίντμπεργκ, Καλύβας, Ιωσηφόγλου), μπας και η διαιτησία δει άσπρη μέρα.