Ακόμα χειρότερα, στρατιώτης θα κρίνει λοχαγό: Πρώην βοηθός θα βαθμολογήσει τον διεθνή διαιτητή Σόουζα! – Αστειότητες ορισμών: Η UEFA δεν χρησιμοποιεί πρώην βοηθούς για παρατηρητές στις διοργανώσεις της!

Αυτά που κάνουν στη διαιτησία δεν υπάρχουν και πρέπει όλοι να παραιτηθούν από χθες. Οι άνθρωποι, Ελληνες και ξένοι της ΚΕΔ (Περέιρα και λοιποί) είναι στον κόσμο τους. Ποιος Ιωσηφόγλου θα βαθμολογήσει τον Πορτογάλο Σάουζα για τη διαιτησία του στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Είναι δυνατόν στρατιώτης να κρίνει λοχαγό; Πρώην βοηθός είναι ο Ιωσηφόγλου και η UEFA δεν χρησιμοποιεί πρώην βοηθούς για παρατηρητές στις διοργανώσεις της!
Επαναλαμβάνουμε, παρατηρητής του συμπατριώτη του Περέιρα, του Ζόρζε Σόουζα που θα σφυρίξει Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα είναι ο Νίκος Ιωσηφόγλου! Ναι, ο Ιωσηφόγλου, ο βοηθός του... βοηθού στην ΚΕΔ, το πιο χαμηλόβαθμο στέλεχος που προσκόλλησε πρώτα (σ.σ. ξεκίνησε ως συνεργάτης) και μετά τον προσέλαβαν (σ.σ. αυτά έγινε στις 26/02/2019 και τον πήραν στη θέση του Τσαχειλίδη).
Οι άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε πλάκα να κάνουν: 1)Υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί, ο Σόουζα αν κάνει λάθος;, 2) Βάζουν έναν στρατιώτη, άντε δεκαενέας αν και δεν του προσθέτει κάτι ότι είναι στην ΚΕΔ, να βαθμολογήσει λοχαγό: Ο Ιωσηφόγλου είναι πρώην βοηθός, ο Σόουζα είναι διεθνής διαιτητής από το 2006, 3) Η UEFA δεν χρησιμοποιεί ως παρατηρητές ούτε πρώην διεθνείς βοηθούς, 4)Πρώτα έγραφαν τον Ιωσηφόγλου ως παρατηρητή της ΕΠΣ Αθηνών, τώρα απέκτησε… γαλόνι καθώς τον γράφουν «Αθηνών, ΕΠΟ», 5) Ο ρέφερι έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον παρατηρητή που του έβαλαν, καθώς ο Σόουζα είναι διεθνής από το 2006, 6) Στο Καραϊσκάκη θα πάει και ο Περέιρα, όπως είχε κάνει με τον Γερμανό στο ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-Ολυμπακός;
-Τον είχαν προτείνει για διεθνή βοηθό τον Ιωσηφόγλου στην FIFA αλλά τον έκοψε επειδή είχε υπερβεί το όριο ηλικίας και εξαιτίας του η ΕΠΟ έγινε διεθνώς ρεζίλι, ενώ η Ελλάδα για μια χρονιά έμεινε με εννέα διεθνείς βοηθούς αντί για δέκα, δηλαδή δεν αντικαταστάθηκε.