Ούτε τα προσχήματα: Δίωξη στον Σάββα, για Παπαδημητρίου δεν είδαν και διάβασαν! – «Φωνάζουν» τα δυο μέτρα και δυο σταθμά, ένα ακόμη σκάνδαλο


-Δίωξη για να φιμώσουν τον Θεοδωρίδη, λες και απαγορεύεται να σχολιάζει κάποιος την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
-Αν και ο Γ. Σαββίδης προκαλεί συνεχώς.
-Οι Βράνιες, Λιβάγια, Κρίστιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς τιμωρήθηκαν από την ΑΕΚ, όμως η αθλητική δικαιοσύνη είναι... απούσα!


Θαυμαστά τα... αντανακλαστικά της αθλητικής δικαιοσύνης. Μια μέρα μετά τη δήλωση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη σε βάρος του, δηλαδή κινήθηκε με ζηλευτή ταχύτητα, αν και σε άλλες περιπτώσεις χρειάστηκε να περάσουν μέρες ολόκληρες και σε άλλες δεν έγινε η παραμικρή κίνηση.
Όμως, ο Σάββας Θεοδωρίδης απλά άσκησε κριτική με αφορμή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έβρισε κανέναν. Μεταξύ άλλων είπε: «Να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή «β'» και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη», «Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα;», «Γιατί στην Ξάνθη δεν λένε ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας;», «Εχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό».
Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Δηλαδή, να μην κρίνει κανείς την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Απλά, έτσι δείχνουν πόσο χαλάνε τη... μαγιά της «εξυγίανσης», να σχολιάζονται κάποια πράγματα.
Επίσης, θαυμαστά είναι και τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της αθλητικής δικαιοσύνης. Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού και όχι μέλος της διοίκησης, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν κινήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, με τις οποίες μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρωταγωνιστής ο Βάτσιος, οι αποφάσεις του έκριναν το ματς με τον ΟΦΗ». Ούτε φυσικά διάβασε την ανακοίνωση της Ξάνθης, τρεις μέρες μετά το παιχνίδι όπως και οι δηλώσεις με την οποία δίνουν την εντύπωση ότι προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα ενόψει του αγώνα τους με τον Ολυμπιακό.
Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της αθλητικής δικαιοσύνης είναι θαυμαστά και για άλλους λόγους. Ο Γιώργος Σαββίδης είναι μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όμως προκαλεί συνεχώς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ο Βράνιες, ο Λιβάγια και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ έσπασαν τα κοντέρ. Τους τιμώρησε η ομάδα τους, όμως όχι η αθλητική δικαιοσύνη.
Θα είναι σκάνδαλο αν επιβληθεί πρόστιμο στον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.