Γραμμένος μόνος, αποτυχημένος και απομονωμένος – Φουκαριάρα… εξυγίανση!


Τις τελευταίες μέρες η ΕΠΟ βρίσκεται στις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της. Μπορεί να παρομοιαστεί με ακυβέρνητο καράβι και με τον Γραμμένο να βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυπαρξία του και την ΕΠΟ να παρασύρεται από τον... κατήφορο.
Σύμφωνα και με τα... εξυγιαντικά ΜΜΕ, η ΕΠΟ βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικού... κραχ. Αν η UEFA δεν της δώσει δάνειο, το οποίο θα βάλει... θηλιά τις επόμενες διοικήσεις, θα ψάχνουν μαντίλι να κλάψουν, αφού τα έσοδα μόνο από την Superleague δεν φτάνουν...
Στο παρελθόν ο Γραμμένος ήταν το συνδετικός κρίκος μεταξύ των δυο μπλοκ. Σαν να μην έφτανε ο... εμφύλιος στο Πάρκο Γουδή, μεταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου, προέκυψε και πόλεμος «μνηστήρων» της προεδρικής καρέκλας στο μπλοκ του βορρά. Ο Γραμμένος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν σε έναν χρόνο, όμως ποιος του δίνει σημασία;
Επί θητείας του νυν προέδρου δυο φορές το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρσι και φέτος τον Μάιο, έφτασε στα πρόθυρα Grexit. Όταν ο Γραμμένος εξελέγη είχε δηλώσει ότι στόχος του ήταν να πάρει το τιμόνι της ομοσπονδίας και να φύγουν οι ξένοι επίτροποι, όμως αυτοί αυξήθηκαν και... πάει λέγοντας.
Με αυτή την ΕΠΟ τίποτα πλέον δεν πρέπει να εκπλήσσει. Η κατάσταση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρό της, είναι... δράμα!
Κατακαημένη... εξυγίανση τι σου μέλλε να πάθεις! Το «βαρέλι» δεν φαίνεται να έχει πάτο. Δεν υπάρχουν φρένα!

Σχόλια