Να τελειώνουν τα ψέματα με τον Περέιρα: Θα είναι ευθύνη του αν ο Πορτογάλος Ζόρζε Σόουζα σφυρίξει... εξυγίανση – Με αρχιδιαιτητή που κοστίζει 22.500 ευρώ το μήνα και η διαιτησία να μην είναι 50-50 και να φταίνε οι ορισμοί και η ατιμωρησία;

-Συμπατριώτη του φέρνει για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, είναι δυνατόν να φταίει ο... Φούφουτος;


 Μόνο τη... φωτογραφία του δεν έστειλε ο Περέιρα την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ναι, σωστά καταλάβατε ότι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι Πορτογάλος, συγκεκριμένα ο 44χρονος Ζόρζε Σόουζα και ο Περέιρα θα πρέπει να παραιτηθεί αν ο συμπατριώτης σφυρίξει... εξυγίανση!
Κάποτε ο Περέιρα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Παίρνει 22.500 ευρώ το μήνα για να φτιάξει τη διαιτησία και να είναι όλα ομαλά στο πρωτάθλημα, όμως για τρίτη σεζόν ισχύει το αντίθετο. Παρότι και στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, δηλαδή επί θητείας δικής του και της... κομπανίας του, αλλοιώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος αλλά και τα ζευγάρια των τελικών του Κυπέλλου, η FIFA και η UEFA τον κράτησαν. Όμως, δεν γίνεται ο αρχιδιαιτητής να μην έχει ευθύνη για τίποτα ειδικά, αν ο συμπατριώτης του είναι σαν κάποιους άλλους, τον Δανό Κριστόφερσεν που σφύριξε τον περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ή τον Γερμανό Στέγκεμαν που διαιτήτευσε τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό και πριν το ματς βόλταρε με τον Περέιρα στο χορτάρι.
Δηλαδή, με τον Περέιρα πως είναι δυνατόν να ευνοούνται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και να αδικείται ο Ολυμπιακός; Δεν υπάρχει 50-50;
Ο Ζόρζε Σόουζα, ο οποίος την Κυριακή θα σφυρίξει Ολυμπιακός-ΑΕΚ, είναι ένας διαιτητής «τελειωμένος» για την UEFA, καθώς το καλοκαίρι τον υποβίβασε από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία. Πάντως, την τρέχουσα σεζόν στην πατρίδα του σφύριξε Μπενφίκα-Πόρτο  0-2, συγκεκριμένα στις 24/08. Ενας τραυματισμός τον πήγε πολύ πίσω και μέχρι τώρα στην Πορτογαλία διαιτήτευσε τρία ματς, ενώ ο πρώτος (Ούγκο Μιγκέλ) έχει οριστεί σε έξι αγώνες, ο δεύτερος σε πέντε (και είναι Ζοάο Πινέιρο) και άλλοι έξι ρέφερι από τρεις αγώνες.