Θα τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα: Πρόβλημα με το VAR στο ματς Ξάνθη-Βόλος, καθώς ήταν εκτός σύνδεσης

Αν αυτό συμβεί σε ντέρμπι ή σε σημαντικό αγώνα, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Υπάρχει κίνδυνος να τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Το ματς Ξάνθη-Βόλος 3-1, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη χωρίς VAR στο μεγαλύτερη διάστημα και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος και μάλιστα μετά το 20’. Ακόμη στο Περιστέρι (Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0) προέκυψε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ του διαιτητή Βρέσκα (Πιερίας) και του Κουμπαράκη (Θράκης) που ήταν στον έλεγχο του VAR.
Πρόκειται για μεγάλη ξεφτίλα. Ο ελληνικός λαός χρυσοπλήρωσε το VAR που κόστισε πάνω από δέκα εκατ. ευρώ και σε άλλες χώρες, σύμφωνα με καταγγελίες, δεν κόστισε ούτε το 1/5 και το VAR ξεφτιλίζεται σχεδόν σε κάθε αγωνιστική.
Από τα σουβλάκια της Λαμίας, στα καλώδια της Λάρισας, τώρα στα τεχνικά προβλήματα σε δυο γήπεδα!
Χώρια που για τεχνικούς λόγους, δεν μπορούν να τραβήξουν γραμμή στο οφσάιντ, όμως η ακατάλληλη ΚΕΔ έχει βγάλει τέσσερις ανακοινώσεις για τη γελοιότητα του VAR, σα να μη φτάνει που τα βλέπει όλα καλά, δεν έχει πει στους φιλάθλους για το πρόβλημα. Λες και το VAR, εκτός από τη διαιτησία, είναι τσιφλίκι τους!