Varατε... βιολιτζίδες: Δεν τιμωρείται κανείς – Ποιός θα γλιτώσει τη διαιτησία από αυτούς που θέλουν να τη σώσουν;

Θα είχε ενδιαφέρον να έδινε ο Περέιρα - αφού είναι το απόλυτο αφεντικό, κανείς δεν πρόκειται να του πει κάτι- την έκθεσή του, αν έγραψε, για τη διαιτησία του Γερμανού Στέγκεμαν στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1. Θα είχε ενδιαφέρον να έδινε ο Πορτογάλος «μετρ» της... καταστροφής της ελληνικής διαιτησίας την έκθεση του Ταπατζά (Θράκης) για την απόδοση του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης 2-2, ώστε να έβλεπαν οι φίλαθλοι τι έγραψε για την ανύπαρκτη αποβολή του Σάσα του Αρη και πως δικαιολογεί τον διεθνή ρέφερι που όχι μόνο δεν πήγε στα αποδυτήρια μετά το «ντου» των οπαδών του Αρη αλλά απέβαλε και τον Κολτσίδα που διαμαρτυρήθηκε!
Με κάθε σειρά ορισμών ο Περέιρα αποδεικνύει ότι η διαιτησία είναι ξέφραγο αμπέλι και η ατιμωρησία βρίσκεται στο ζενίθ. Πάντως, οι τηλεκριτικοί (Βαρούχας, Τσίκινης) μπορεί να συμφώνησαν ότι η αποβολή του παίκτη του Αρη ήταν ανύπαρκτη, θυμίζουμε ότι ακολούθησε μετά από τη δεύτερη κίτρινη (πολύ σωστή) στον Μάτος. Παρόλα αυτά ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε VAR στο αυριανό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει ότι... πέρα βρέχει για όλα.
Ειδικά για τον Σιδηρόπουλο οι αρμόδιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η ασυλία δεν του κάνει καλό, άλλωστε και στην Ευρώπη... πατώνει. Γενικά, δεν έχουν καταλάβει το κακό που κάνει η ατιμωρησία στους διαιτητές, οι οποίοι επαναπαύονται με συνέπεια να αυξάνονται τα λάθη. Όλα αυτά γίνονται μόνο και μόνο για να βγάζουν στατιστικά, κάποιοι λένε ότι τα στέλνουν στην UEFA, για να λένε ο Περέιρα και οι λοιποί ότι η διαιτησία πάει καλά, ενώ όλα είναι μαγική εικόνα.
Στη διαιτησία πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, όμως αυτοί την έκαναν κλειστό κλαμπ και ταυτόχρονα απονέμουν και ...πιστοποιητικά εξυγίανσης! Τρομάρα τους...

Σχόλια