Η FIFA, ο.. τελειωμένος Γραμμένος και οι υποψήφιοι διάδοχοι – Ο... μύλος ξεκίνησε!

Σχέδια εξωτερικού
FIFA και UEFA βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, φοβούνται ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, εξετάζουν και την πιθανότητα να πάρουν μέτρα στη διαιτησία, ακόμη και να επαναφέρουν την Επιτροπή Παρακολούθησης (με άλλο όνομα!), στέλνοντας ταυτόχρονα και τον Φούσεκ να σώσει το ποδόσφαιρο άλλης ευρωπαϊκής χώρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επεξεργάζονται μέχρι και σχέδιο διοικούσας επιτροπής για να υπάρχει ήρεμο κλίμα και να προετοιμάσει το δρόμο για τις εκλογές στην ΕΠΟ, οι οποίες θα γίνουν του χρόνου τον Οκτώβριο, λέγεται ότι θα προτείνουν διοίκηση κοινής αποδοχής! 

Τελειωμένος...
Γίνεται αντιληπτό ότι η FIFA και η UEFA δεν έχουν στα σχέδιά τους τον Γραμμένο. Δεν φροντίζουν να είναι παρών στις επαφές των αξιωματούχων τους με τον Αυγενάκη! Αντί να μιλάει ο Γραμμένος με το Υφυπουργείο για το αθλητικό νομοσχέδιο, ανέλαβαν ο Φούσεκ και δυο ακόμη στελέχη που μπήκαν στην Επιτροπή. Και όσο αυξάνονται οι ξένοι, τόσο υποβαθμίζεται η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία απουσιάζει παντελώς από όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου, από την αρχή της θητείας της. Ισως, ο Γραμμένος ακόμη να ενημερώνεται...


Προεκλογικά...
Στην ΕΠΟ δεν έχουν θέματα να ασχολούνται, εκτός αν πρόκειται για το καλό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή για να κρατήσουν τις θέσεις τους. Αυτή την εντύπωση δίνουν. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν σε έναν χρόνο, στο Πάρκο Γουδή υπάρχει έντονο προεκλογικό άρωμα. Οι σύμβουλοι θεωρούν ότι ο Γραμμένος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιους και για το... δακτυλίδι της διαδοχής δίνουν μάχη οι Αντωνίου, Λασκαράκης. Αυτό είναι το... δακτυλίδι του βορρά, υπάρχει και του νότου. Θα πέσει πολύ γέλιο!

Σχόλια