Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ... παίζει τον Παππά: Έτσι ο Κακλαμάνης αποστόμωσε τον πρώην κορυφαίο υπουργό: «Τυπικά, ο Μαρινάκης δεν κάνει παράβαση κανενός νόμου»



Στον ΣΥΡΙΖΑ υποκλίνονται σε ό,τι έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, μέχρι και πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ χάρισαν με νόμο, πλέκοντας και το εγκώμιό του μέσα στη Βουλή, γεγονός πρωτοφανές στη σύγχρονη πολιτική ιστορία και μάλιστα από δήθεν αριστερή κυβένηση. Μέχρι και τηλεοπτικό συμβόλαιο-σκάνδαλο πήγαν να κάνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, χρήματα που δεν έδωσε, έστω και τυπικά, ούτε το κανάλι OPEN του Ιβάν Σαββίδη, δηλαδή τριετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ με 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι φοβήθηκαν και οι ίδιοι να υπογράψουν τη σύμβαση-σκάνδαλο, παραπέμποντας το θέμα στην Κυβέρνηση της ΝΔ.
Ενώ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, με ευχές του Τσίπρα να πάρει το πρωτάθλημα, όπως και έγινε, με φωτογραφίες με τις φανέλες του, με το Πρωτάθλημα των Πρεσπών, ταυτόχρονα έδειχναν και δείχνουν το κόμπλεξ τους απέναντι στον Μαρινάκη, όπου επικεντρώνεται και όλη η αντιπολίτευσή τους!
Όμως, ο πρώην Υπουργός (νο 2) της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς βρήκε το... μάστορά του και μάλιστα... εντός έδρας. Ηταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του OPEN και άρχισε τις αερολογίες ότι τάχα «η προοπτική αγοράς της Nova από τα συμφέροντα Μαρινάκη θα προκαλέσει σύγκρουση συμφερόντων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με απλά λόγια, θα ελέγχεται από τον Ολυμπιακό πώς και πότε θα πληρώνονται οι άλλες ομάδες».
Το... σόου κράτησε μέχρι να τον αποστομώσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης: «Για τον Μαρινάκη, δεν είμαι εκπρόσωπός του. Διαβάζοντας το κείμενο της ερώτησης, δεν διαπίστωσα ότι υπάρχει τυπική παράβαση νόμου. Αυτά που λέει ο κ. Παππάς καλά είναι, αλλά δεν υπάρχει νόμος. Από τη στιγμή που έχεις ανώνυμη εταιρία δεν δικαιούσαι να πάρεις κανάλι. Ας κάνατε έναν τέτοιο νόμο 4,5 χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση. Τώρα το θυμηθήκατε; Τυπικά δεν κάνει παράβαση κανενός νόμου. Είμαι γαύρος, μην ζητάτε να πάω κόντρα».
Κατά τα άλλα ο Παππάς είχε το θράσος να συστήσει στον Κακλαμάνη να μην ταυτίζεται με ομάδες. Για δες ποιοι μιλάνε! Αυτοί που ήταν Παναθηναϊκοί και έγιναν ΠΑΟΚ! Τόσο καλά! Οι άνθρωποι τα βλέπουν όλα με τα δικά τους... μονόφθαλμα γυαλιά, δεν τους ενδιαφέρει αν ξεφτιλίζονται, παρά μόνο να υπερασπίζονται συγκεκριμένα συμφέροντα.
Τελικά, σε τηλεοπτικά θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαθεί μόνο τους... λαγούς και όχι όσους επενδύουν. Επίσης, τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά είναι στο... ρεπερτόριό του!