Πως καταφέρνει ο Περέιρα και βρίσκει τους χειρότερους ξένους; - Διαβάστε μια ιστορία για τον Κλόσνερ που έβαλε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


-Επίσης, στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο δεύτερος βοηθός ήταν μη διεθνής, τυπικά δεν απαγορεύεται, όμως βγήκε χωρίς σήμα, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτό έγινε για να μην τον πάρουν χαμπάρι ότι δεν είναι διεθνής! Αυτό και αν είναι για γέλια.
-Ο δε Στέγκεμαν που έφερε την περασμένη εβδομάδα έκανε μακράν μια από τις χειρότερες διαιτησίες σε ντέρμπι και με σημαντικά λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού.
-Μπορεί ο Γερμανός να ζαλίστηκε επειδή βγήκε με τον Περέιρα για να επιθεωρήσουν από κοινού τον αγωνιστικό χώρο! Η επειδή πέρασε πολλές ώρες με έναν αρχιδιαιτητή!
-Χώρια που η εμφάνιση των Γερμανών παρέπεμπε στο ότι αυτοί οι τύποι ήρθαν για εκδρομή!
-Τι σημασία έχει! Ο Περέιρα λογοδοτεί στις Παπαπα-φίφες και στις Ουουου-ουέφες!
-Στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα να διαλύσουν!



Τον περασμένο Μάιο, ο Κλόσνερ είχε σφυρίξει παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Ελβετίας (Ξαμάξ-Ααράου) και απέβαλε παίκτη των γηπεδούχων, τον επιθετικό Νουτζόλο, γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι τον έφτυσε. Αρχικά, ο παίκτης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, όμως δικαιώθηκε στην έφεση, επειδή στο βίντεο δεν προέκυπτε ότι έφτυσε τον ρέφερι που έβαλε ο Περέιρα στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Εγινε έφεση στην έφεση, δηλαδή σε βάρος του παίκτη, όμως και πάλι αυτός αθωώθηκε.
Η αντίδραση του Κλόσνερ. Στις 30 Μαϊου έκανε δήλωση παραίτησης επειδή δεν τον πίστεψαν. Παρόλα αυτά ορίστηκε και στα προκριματικά του Europa League και σε αγώνες της χώρας του.

Σχόλια