Πάλι καλά που δεν έδωσαν και... βραβείο για τα αίσχη της Τούμπας - Ξεφτίλα και η... εξυγίανση με τον Πειθαρχικό Κώδικα-αίσχος!

-Κανονικά ο Φούσεκ έπρεπε να ελέγξει τον Πειθαρχικό Κώδικα, όμως ο Τσέχος απέτυχε σε ένα από τα βασικά καθήκοντά του! Όμως, έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία, αν και δεν ανακοινώθηκε ότι έχει αρμοδιότητα.

Η ντροπή για τα αίσχη των οπαδών στο ντέρμπι με τον Αρη ολοκληρώθηκε με το κατηγορητήριο καθώς ο ΠΑΟΚ θα απολογείται την Παρασκευή (27/09) και κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο. Πάλι καλά που δεν θα του δώσουν και «βραβείο», καθώς σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ακρωτηριάστηκαν από έκρηξη κροτίδας δυο δάκτυλα αριστερού χεριού ενός οπαδού, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας ακόμη από επίθεση άλλου. Ο ΠΑΟΚ δεν απειλείται με ποινή έδρας, παρότι πετάχτηκαν πολλά βεγγαλικά και κροτίδες, παρότι έγιναν δυο «ντου» πίσω από τη μια εστία, αυτή που είναι στην πλευρά της Θύρας 4 του γηπέδου.
Το κατηγορητήριο στον ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι η… εξυγίανση τα έκανε «μπάχαλο» με τον Πειθαρχικό Κώδικα, καθώς υπάρχει ατιμωρησία, ενώ κατά σύμπτωση ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήταν οι ομάδες που τιμωρούνταν, επειδή δεν μπορούσαν να… κρατήσουν τους οπαδούς τους. Σύμπτωση ότι «έβγαλαν» τον κανονισμό έδρας και οι ποινές είναι στα… μαλακά; Ο Φούσεκ, που υποτίθεται ότι είναι βρίσκεται για να ελέγχει και να εφαρμόζονται οι κανονισμοί δεν πρέπει να πήρε χαμπάρι. Όμως, το καλοκαίρι πήγε στο σεμινάριο των διαιτητών στο Καρπενήσι, όπου μίλησε στους ρέφερι.

Τελικά, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν, καθώς στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 61.000 ευρώ. Μάλιστα, λένε ότι θα κάνουν και έφεση. Μέχρι και η... εξυγίανση σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Αναλυτικά η Super League1 αναφέρει:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/19/2005001 από 24/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα μίας χιλιάδων (61.000,00) ευρώ.

Σχόλια