Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αυτά που έκανε ο Περέιρα ήταν πρόκληση και εκθέτουν μέχρι και τις Παπαπα-Φίφες και τις Ουουου-Ουέφες που τον στηρίζουν


Στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου έγινε ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1, ο Γερμανός διαιτητής Στέγκεμαν ήταν προκλητικός, όπως τον συναγωνίστηκε και ο Περέιρα που έσπασε και τα κοντέρ επίδειξης θράσους. «Ο Ολυμπιακός θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα αν συνεχίσει τους επιλεκτικούς ορισμούς», είναι το τελεσίγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου του Κώστα Καραπαπά στη σύσκεψη που διοργάνωσε ο Αυγενάκης για το VAR και τη διαιτησία, όπου το παρών έδωσε και ο ίδιος ο Πορτογάλος που δεν απάντησε στην σφοδρή επίθεση του Ολυμπιακού εναντίον του.
1) Ο Περέιρα δεν μίλησε στη σύσκεψη, όμως ήδη είχε προηγηθεί το απίστευτο να ορίσει τον εαυτό του παρατηρητή του Γερμανού Στέγκεμαν. Αρα, Περέιρα κερνά, Περέιρα πίνει, καθώς θεωρεί ότι η διαιτησία είναι τσιφλίκι του. Για πρώτη φορά, συνήθως έμπαιναν Μαρίν ή Λίνττμπεργκ έβαλε παρατηρητή διαιτησίας τον εαυτό του σε αγώνα.
2)Ακόμη πιο απίθανο είναι ότι αυτός όρισε τον Γερμανό διαιτητή, ή τουλάχιστον είχε την ευθύνη. Δηλαδή, μαζί με τον Στέγκεμαν, έκρινε και τον εαυτό του; Γελάνε και τα τσιμέντα!
3) Ακολούθησαν κι άλλα τέρατα και σημεία από τον Πορτογάλο και δεν είναι τυχαίο ότι αυτά έγιναν μετά το τελεσίγραφο του Ολυμπιακού: Οπως κατάγγειλε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης και δεν διαψεύστηκε είναι πρωτοφανές ότι ο Περέιρα ήταν μαζί με τους Γερμανούς διαιτητές ειδικά πριν αλλά και δυο ώρες μετά τον αγώνα!
4) Σα να μην έφταναν αυτά, ο Περέιρα έκανε και κάτι που δεν έχει κάνει άλλος παρατηρητής διαιτησίας: Βγήκε να επιθεωρήσει μέχρι τον αγωνιστικό χώρο!