Ο Φούσεκ εκτέθηκε και έγινε… εξυγίανση!


«Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στην ανακοίνωση της ΚΕΔ προς τα ΜΜΕ μετά τη 2η αγωνιστική, διευκρινίζοντας κάποιες φάσεις από τους πρώτους 14 αγώνες, καθώς μόνο η ΚΕΔ έχει αυτή την αποκλειστικότητα», γράφει ο Πετρ Φούσεκ με τ’ όνομα στην έγγραφη δήλωσή του με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου. Μια δήλωση που είχε να κάνει «με τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 05/09 με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να συζητήσουν βασικά θέματα που "απασχολούν" το ελληνικό ποδόσφαιρο», δηλαδή για το VAR.
Όμως, ο εδώ και 14 μήνες κάτοικος Ελλάδας, ο Πετρ Φούσεκ με τ’ όνομα ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει και για τη διαιτησία, άσχετα αν από την ανακοίνωση της πρόσληψής του δεν προκύπτει τέτοια αρμοδιότητα. Παρόλα αυτά μπορεί ο υπάλληλος της UEFA να νομίζει ότι είναι σε Λούνα Παρκ και η διαιτησία να είναι κάποιο από τα παιχνιδάκια. Μπορεί να θεωρεί ότι η γνώμη είναι σαν τις μύτες, όλοι έχουν και από μια! Δεν είναι κακό, δημοκρατία έχουμε! Αλλωστε, μας έχουν αποδείξει ότι η διαιτησία έχει μέλι.
Όμως:
1) Ο Φούσεκ δεν ξέρει ότι από τον κανονισμό απαγορεύεται η κριτική των φάσεων από αξιωματούχους της διαιτησίας;
2) Θέλουν μόνο την καλή κριτική;
3) Ο Τσέχος υπερσύμβουλος έχει δει όλες τις φάσεις των αγώνων που η ΚΕΔ έκανε κριτική των φάσεων; Εχει ιδία άποψη, ή μέσα στα καθήκοντά του είναι να στηρίζει τη ΚΕΔ; Αν ναι, υπάρχει κάποιος να την ελέγχει; 
4)Εφόσον η ανακοίνωσή του αναφέρεται στη συνάντησή του με τον Αυγενάκη που… κολλάει «η ανακοίνωση της ΚΕΔ;». Αντε, να… κολλάει επειδή αναφέρεται για το VAR, όμως οι φάσεις που… κολλάνε;
5) Ο Φούσεκ κατάλαβε ή όχι ότι με αυτό το… βραβείο, μεγάλωσε το πρόβλημα; Αν είναι σωστοί, ας κάνουν κριτική κάθε Κυριακή, όμως και με φάσεις που αφορούν τους ΠΑΟΚ (ειδικά το δεύτερο γκολ επί του Πανιωνίου που είναι επιθετικό φάουλ) ακόμη και της ΑΕΚ.

Σχόλια