Το.. εξυγιαντικό ξεκατίνιασμα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (ΕΝΘΕΤΟ: ΓΑΥΡΟΣ)
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Λόγω του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι και οι μεν και οι δε ασχολούνται με τη διαιτησία, αποδεικνύει περίτρανα ότι έλεγαν «μπούρδες», όταν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης υπόσχονταν ότι θα φτιάξουν το ποδόσφαιρο. Το άθλημα αλώθηκε και τα αφεντικά των «δικεφάλων» έγιναν από «δυο χωριά χωριάτες», τη στιγμή που στην ποδοσφαιρική πιάτσα υπήρχαν πληροφορίες για επαναπροσέγγιση, ενόψει των αλλαγών που έρχονται, αλλά επαναπροσέγγιση στα... χαμηλά στρώματα, για να κρατήσουν κάποιοι τις θέσεις τους. Σε υψηλό επίπεδο, οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι δεν πρόκειται να συμβεί.
Παρόλα αυτά ενόψει του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κυριαρχεί το... εξυγιαντικό ξεκατίνιασμα. Φυσικά στο κάδρο βρίσκεται η διαιτησία. Η μεν ΑΕΚ «βράζει» τόσο με τον ορισμό του Ελβετού Κλόσνερ, ενώ δεν θέλει τον Σιδηρόπουλο ούτε στο VAR. Ο δε ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μεταβληθεί σε... φωνή της ΚΕΔ, ή καλύτερα σε χειροκροτητή και εκεί που πέρσι ζητούσε ξένους ρέφερι σε όλα τα παιχνίδια, τώρα δεν θέλει ξένους ούτε στο VAR! Κάπου μπερδεύτηκαν, καθώς η ΑΕΚ ήταν υπέρ των Ελλήνων, τώρα υπάρχουν άρθρα στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπου που βάλουν και κατά του Περέιρα λόγω Σιδηρόπουλου. 
Οι ομάδες της... δήθεν εξυγίανσης ανταλλάσσουν βέλη, δείχνοντας ότι το θέμα τους ήταν η διαιτησία! Αυτές είναι οι Κυριακές που έψαχναν; 

-Δημοσιεύτηκε στις 28/09

Σχόλια