Αυτά τα κάνει μόνο η ΕΠΟ: Προπονητής από τα αζήτητα, με συμβόλαιο μέχρι το 2022!

Μόνο η ΕΠΟ θα μπορούσε να πάρει έναν προπονητή από τα αζήτητα και να τον βάλει να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και όχι μέχρι το τέλος του 2019, ώστε ο Φαντ Σιπ να δοκιμαστεί στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2020.
Μόνο η ΕΠΟ που πληρώνει ήδη τον Σκίμπε, τον οποίο έδιωξε, λίγους μήνες αφότου ανανέωσε μαζί του, ενώ έδιωξε και τον Αναστασιάδη χωρίς αποζημίωση που επίσης πήρε από τα αζήτητα. Ο Αναστασιάδης απολύθηκε χωρίς αποζημίωση, όμως θα προσφύγει δικαστικά και είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθεί.
Αν μετά τις ήττα από τη Φινλανδία, το κάζο με το Λιχτεντσάιν (1-1 στο ΟΑΚΑ), ακολουθήσουν και δυο ήττες από την Ιταλία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ο Φαν'τ Σιπ θα μείνει για να χτίσει; Θυμίζουμε ότι ο Σκίμπε έφυγε μετά από ήττα στη Φινλανδία!
Δυσκολευόταν ο Βρακάς να απαντήσει που βρήκε τον Φαντ Σιπ, ο οποίος μέχρι και στο ΔΣ της ΕΠΟ του Αυγούστου, που πήρε την απόφαση να τον προσλάβει, χαρακτηρίστηκε «προπονητής γ’ κατηγορίας». Αν και στην αρχή έκανε πως δεν άκουγε, τελικά το μέλος του ΔΣ τη ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου είπε ένα αόριστο πως προτάθηκε από «Ολλανδό μάνατζερ». Τι να πει ο άνθρωπος; 

Θυμίζουμε επίσης, ότι Γραμμένος το είχε τερματίσει! Πού ήξερε ότι ο Φαντ Σιπ είναι εργατικός; Για πολλά γέλια εκεί στο Πάρκο Γουδή... Νομίζουν ότι έφεραν τον Μουρίνιο;

Σχόλια