Σε ποιόν ο Ελβετός Κλόσνερ αποκάλυψε διάλογο με τον Σιδηρόπουλο για τη φάση του 2-2 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ – «Παιδική χαρά» έγινε η διαιτησία – Ο Περέιρα έφυγε ή ακόμα;


Κλόσνερ σε Ελ Καντουρί: «Από το VAR μου είπαν δεν είναι φάουλ»
Ο αποκαλυπτικός διάλογος του Ελβετού διαιτητή του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Ελ Καντουρί μετά την φάση του 2-2

www.metrosport.gr
Δεν βράζει τυχαία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήταν βέβαιοι ότι ο Ελληνας ρέφερι πήρε πάνω του τη φάση του φάουλ του Κρίστιτσις στον Αουγκούστο (και κατά συνέπεια δεν ήταν επιλογή του Στέφαν Κλόσνερ να μην πάει στο video check) και μία από τις αποδείξεις είναι ο διάλογος που είχε ο Ελβετός ρέφερι με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, την ώρα που η μπάλα στήθηκε στη σέντρα για να αρχίσει και πάλι το παιχνίδι.
Ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου πήγε προς τον Κλόσνερ και του έκανε παράπονα για την απόφασή του να μετρήσει το γκολ του Ντέλετιτς, υπογραμμίζοντας το φάουλ που έγινε στην αρχή της φάσης. Ο Ελβετός απάντησε... αφοπλιστικά στον Ελ Καντουρί, λέγοντας: «Το είδαν στο VAR και μου είπαν ότι δεν είναι φάουλ...».
Με απλά λόγια, ο Σιδηρόπουλος πήρε πάνω του τη φάση και το... φοβερό έως και εξοργιστικό είναι ότι μέχρι εκείνη την στιγμή είχε στείλει τον Κλόσνερ στο VAR ακόμη και για τις πιο καθαρές φάσεις, όπως το πεντακάθαρο χέρι-πέναλτι του Μπακάκη και το γκολ οφσάιντ του Μάνταλου και την κεφαλιά που προηγήθηκε από τον Γιακουμάκη (παρότι υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα με την χρήση των γραμμών οφσάιντ και τέρματος).
Μένει να φανεί αν ο Περέιρα τιμωρήσει ως οφείλει τον Σιδηρόπουλο βάζοντάς τον στον “πάγο” για τους επόμενους ορισμούς.
Θυμίζουμε ότι ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει πώς θα κάνει παράπονα για τον Ελληνα ρέφερι στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σχόλια