Superleague 2: Ακόμη δεν γεννήθηκε, δείχνει ότι δεν μπορεί να... περπατήσει! – «Βουνό» τα προβλήματα


Ακόμη δεν γεννήθηκε η Superleague 2, όμως η νέα κατηγορία δείχνει ότι δεν μπορεί να... περπατήσει. Κατ’ αρχήν υπάρχει αδιαφορία από την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, θα δείχνει αγώνες της, όμως άγνωστο με ποιο αντίτιμο. Φυσικά για αντιπρόταση, από άλλη κανάλι, ούτε λόγος. Μια Λίγκα απαξιωμένη με το... καλημέρα.
Η καθυστέρηση στην υπογραφή τηλεοπτική σύμβασης, είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί παράταση στην καταβολή του παράβολου συμμετοχής! Δηλαδή, το «λένε» ξεκάθαρα πως χωρίς τηλεόραση δεν παίζουν μπάλα. Η σέντρα ορίστηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, όμως είναι αβέβαιο αν θα γίνει.
Χαρακτηριστικό της αδιαφορίας είναι ότι την περασμένη Πέμπτη είχαν ΔΣ για να ορίσουν την κλήρωση και να γίνει ενημέρωση από τον Λεουτσάκο ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη για τη βία. Όμως, δεν υπήρξε απαρτία και δια περιφοράς (= τηλεφωνικά) πάρθηκε απόφαση η κλήρωση να γίνει την Τετάρτη 28/8.
Μέχρι και οι ίδιοι απαξιώνουν εαυτούς. Πως, λοιπόν, οι άλλοι θα τους πάρουν στα σοβαρά; Αν και όλα ξεκινούν από τη διοίκηση της «μικρής λίγκας», αυτή πρέπει να τους... σοβαρέψει...
Κανείς δεν ασχολείται με το αν θα ξεκινήσουν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Είναι συνολικά 12, φανταστείτε κάποια να εγκαταλείψει. «Επικίνδυνη» είναι η Κασσιόπη, έχουν βγει ένα σωρό καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη σε παίκτες, λένε ότι χρειάζεται άμεσα 150.000 ευρώ, όμως δεν υπάρχει κανείς να τα δώσει!

Σχόλια