Οι δέκα… βολές του Τζώρτζογλου που ξετινάζουν την «εξυγίανση»!


Αντιγράφουμε από την επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου στον Φούσεκ:
1) «Την χαριστική βολή στο ποδόσφαιρο έδωσαν οι ωμές απροκάλυπτες πολιτικές παρεμβάσεις και ο σφικτός εναγκαλισμός και η εξάρτηση της ηγεσίας της ΕΠΟ με τους Υφυπουργούς Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ».
2) «Μέσα σε δυόμιση χρόνια προσελήφθησαν περισσότερα από 50 άτομα στην ΕΠΟ».
3) «Τα έξοδα των αξιωματούχων διαιτησίας το 2016 ήταν 400 χιλ. ευρώ το χρόνο και το 2018 εκτοξεύτηκαν στο 1,7 εκ. ευρώ; Ο Περέιρα κοστίζει 250 χιλ. ευρώ το χρόνο, ο Τριτσώνης 170 χιλ., ο Κουκουλάκης 170 χιλ., ο Καλύβας  80χιλ».
4) «Παραθέτουμε τα εξής ποσά για άλλα διοικητικά στελέχη, όπως: Ο Φιλιππούσης, πρώην διευθυντής του γραφείου του κ. Κοντονή, στοιχίζει στην ΕΠΟ 120 χιλ. ευρώ το χρόνο, ο κ. Κολολιός 100 χιλ., ο κ. Χολέβας, σύμβουλος του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, στοιχίζει 70 χιλ. και πολλοί ακόμα».
5) «Ο Χούμπελ στην συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας στις 19 Ιουνίου 2019 ανέφερε «...Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα!». Τι ακριβώς ήθελε να πει;»
6) «Γνωρίζετε ότι υπάρχουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για την εκλογή προέδρου και συμβούλων των Τοπικών Ενώσεων απειλές, πιέσεις, εκβιασμοί, χρηματισμοί, επιθέσεις, ξυλοδαρμοί, συνεργεία μπράβων και δολοφόνων;».
7) «Ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς για την Sportradar και τον παράνομο στοιχηματισμό».
8) «Υπάρχει προηγούμενο σε άλλη χώρα, την δομή των πρωταθλημάτων και τον αριθμό των ΠΑΕ, να τον ορίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού «δωροδοκώντας» τις ΠΑΕ με χρήματα από τον ελληνικό λαό, κόντρα στις κοινοτικές ευρωπαϊκές οδηγίες».
9) -«Έχετε ενημερωθεί ότι το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου (πρώην Football League), τα προηγούμενα οκτώ χρόνια μόλις δύο φορές ολοκληρώθηκε με όσες ομάδες ξεκίνησε και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης;»
10) «Έχετε ακούσει μια ομάδα με το όνομα Πύδνα Κίτρους που πριν δύο χρόνια ακριβώς άνηκε στην ΕΠΣ Πιερίας και φέτος ανήκει σε άλλη Ένωση και είναι μία από τις 14 ΠΑΕ της Super League;»