Ευαγγέλου: Πιο… ακατάλληλος και από την «εξυγίανση» - Ο ορισμός του (ΑΕΛ-Ολυμπιακός) ξύπνησε μνήμες από την περσινή… βροχή λαθών σε βάρος των «ερυθρόλευκων» στο Περιστέρι - Με παρατηρητή από τη Θεσσαλονίκη, είναι σοβαροί;


Τα έχουν χαμένα στην ΚΕΔ, απόδειξη ότι έβαλαν τον Ευαγγέλου στο κυριακάτικο (01/09) παιχνίδι ΑΕΛ-Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική της Λϊγκας, τον Ευαγγέλου που τα είχε κάνει μαντάρα στο παιχνίδι στο Περιστέρι (Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2, που έγινε στις 25/11/18, όταν ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να περάσει και το εμπόδιο της διαιτησίας για να πάρει μια μεγάλη νίκη.
Ο Ευαγγέλου, πάντα αγωνιστική η κριτική, απέδειξε ότι ήταν ακατάλληλος για αυτό το ματς, κάνοντας ορχήστρα λαθών εναντίον των «ερυθρολεύκων», μαζί με τους εξίσου απαράδεκτους βοηθούς, Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας). Εκτέθηκαν και οι τρεις, όπως και αυτοί που τους ορίζουν.
Θυμίζουμε τα λάθη που έκανε ο Ευαγγέλου, ο οποίος δεν έδωσε ένα πέναλτι και αποβολή, δεν καταλόγισε έμμεσο φάουλ, ένα λεπτό πριν το γκολ του Ατρομήτου, δεν απέβαλε τον Γιαννούλη, ανέχθηκε και τους Χατζηισαϊα, Κουλούρη. Αναλυτικά:
1)  Η ακαταλληλότητα του Αθηναίου Ευαγγέλου φάνηκε από τη φάση του 34’, όταν ο Κούτρης πήγε να βγάλει σέντρα και την ίδια στιγμή ο Γιαννούλης χτύπησε εκτός φάσης τον Ποντένσε, που βρέθηκε στο έδαφος. Πρόκειται για τον ορισμό του πέναλτι και της αποβολής, όμως δεν καταλογίστηκε τίποτα από αυτά τα δυο,
2) Ενα λεπτό πριν από το γκολ του Ατρομήτου, στέρησε από τον Ολυμπιακό μια μεγάλη ευκαιρία. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη φάση του 42’, όταν ο Σάκιτς γύρισε τη μπάλα στον Μέγερι και έπρεπε να καταλογιστεί έμμεσο υπέρ των «ερυθρολεύκων». Δεν είναι που δεν ξέρουν τους κανονισμούς, κι εδώ συνυπεύθυνος ήταν και ο πρώτος βοηθός (ο Αλεξέας της ΕΠΣ Μεσσηνίας).
3) Στο 60’ ο Γιαννούλης πάτησε τον Φορτούνη, οριακά εκτός της μεγάλης περιοχής, όμως ο Αθηναίος ρέφερι δεν έδωσε φάουλ, επειδή έπρεπε να αποβάλει τον παίκτη του Ατρομήτου, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, την κίτρινη είδε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού που διαμαρτυρήθηκε στον βοηθό Καρσιώτη (Κορίνθου) για το μη καταλογισμό της παράβασης!
4) Αντίθετα σωστή ήταν η αποβολή του Μπουσούλατζιτς στο 57’, όμως δεν λέει κάτι, καθώς, ανέχθηκε τους προκλητικούς Γιαννούλη, Χατζηισαϊα και Κουλούρη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον Ατρόμητο ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιαννούλης έπρεπε να αποβληθεί από το 34’ και είδε μόνο μια κίτρινη (53’). Επίσης, καθόλου τυχαίο ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ευαγγέλου… πέρασε όλα τα μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρομήτου.
5) Να μην ξεχνάμε ότι ο Ευαγγέλου είναι αυτός, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν (2017-18) καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ σε φάσης εκτός περιοχής (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1).
Παρατηρητής από τη Θεσσαλονίκη; Για πολλά γέλια ο ορισμός
Στη Λάρισα βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι Χασάν (Ξάνθης), Καρατζίκας (Αθηνών), τέταρτος ο Τάσης (Ηπείρου), στο VAR οι Διαμαντόπουλος και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Δαγκλής (Μακεδονίας).
Εϊναι δυνατόν  αν βάζουν παρατηρητή από την Θεσσαλονίκη; Τα βλέπουν αυτά οι Χούμπελ και Φούσεκ; Λες και άλλοι δεν ξέρουν τι γίνεται, παρά αυτό είναι «προνόμιο» της... εξυγίανσης.



Σχόλια