Ερχεται… τσουνάμι κατά της ΚΕΔ από το Ηράκλειο – Πυρ και μανία ο Τζώρτζογλου με τα ψέματα για Γιανναδάκη


Έξαλλος έγινε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του. Ο λόγος έχει να κάνει με τον ορισμό του προέδρου της ΕΔ της  ΕΠΣ Λασιθίου ως παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα Λαμία-Ατρόμητος. Ο Τζώρτζογλου τον είχε καταγγείλει ως πρωταγωνιστή του σκανδάλου της αρπαγής του διαιτητή Ρωμανού Κοντογιαννίδη και είχε ηρεμήσει, όταν από την ΚΕΔ διέρρευσε ότι ο Γιανναδάκης διεγράφη από τον πίνακα των παρατηρητών της Λίγκας, ωστόσο οι διαρροές αποδείχθηκε… ψεύδη με περικεφαλαία.
Υπενθυμίζουμε το σκάνδαλο που κατάγγειλε ο Τζώρτζογλου:


Αποκάλυψη Τζώρτζογλου για «καραμπινάτο σκάνδαλο» στη διαιτησία - Καταγγελία-σοκ με ονόματα για ...αρπαγή διαιτητή
Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2019


-«Ο διαιτητής-μέλος της ΕΠΣ Ηρακλείου Ρωμανός Κυριακίδης έχει σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο να σφυρίζει στους αγώνες της ΕΠΣ Ηρακλείου. Και έρχεται σήμερα ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Λασιθίου και παρατηρητής Super League παρακαλώ, ο Μανόλης Γιανναδάκης, και τον προτείνει αυθαίρετα για υποψήφιο διαιτητή της Γ’ Εθνικής! Μάλιστα βρίσκεται στην σχετική λίστα για το σεμινάριο που θα γίνει στις 21-22 Αυγούστου από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ».
-«Η ΕΠΣ Ηρακλείου ουδέποτε ερωτήθηκε, ουδέποτε συναίνεσε, ουδέποτε υπέγραψε για τη μεταγραφή του συγκεκριμένου μέλους της στην ΕΠΣ Λασιθίου, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στο Facebook, μαζί με τις εικόνες που ανέβασε:
«ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!
Αυτά είναι που έχουν φέρει την ελληνική διαιτησία στον πάτο, γι’ αυτό έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης!
ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:
Ο διαιτητής-μέλος της ΕΠΣ Ηρακλείου Ρωμανός Κυριακίδης έχει σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο να σφυρίζει στους αγώνες της ΕΠΣ Ηρακλείου. Και έρχεται σήμερα ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Λασιθίου και παρατηρητής Super League παρακαλώ, ο Μανόλης Γιανναδάκης, και τον προτείνει αυθαίρετα για υποψήφιο διαιτητή της Γ’ Εθνικής! Μάλιστα βρίσκεται στην σχετική λίστα για το σεμινάριο που θα γίνει στις 21-22 Αυγούστου από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ.
Η ΕΠΣ Ηρακλείου ουδέποτε ερωτήθηκε, ουδέποτε συναίνεσε, ουδέποτε υπέγραψε για τη μεταγραφή του συγκεκριμένου μέλους της στην ΕΠΣ Λασιθίου, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί.
Παραθέτω και τα αποδεικτικά στοιχεία-ντοκουμέντα με το όνομα του Ρωμανού Κυριακίδη να προτείνεται από την ΕΠΣ Λασιθίου και τον Μανόλη Γιανναδάκη και να βρίσκεται στην λίστα του σεμιναρίου της ΚΕΔ.
Καραμπινάτο σκάνδαλο, καραμπινάτη πλαστογραφία, καραμπινάτη ρεμούλα!
Οι άνθρωποι της ΚΕΔ που κοστίζουν 1 εκατ. ευρώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν αυτές τις πρακτικές που ακολουθούνται από στελέχη της ελληνικής διαιτησίας και τους κατά τόπους αρχιδιαιτητές;
Αν δεν γνωρίζουν καλό είναι να μάθουν, αν γνωρίζουν είναι συνένοχοι!
Αλήθεια, τι συγγενική σχέση έχει ο Μανόλης Γιανναδάκης με τον πρώην αρχιδιαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη και ποια η σχέση του Μιχάλη Κουκουλάκη με τον προτεινόμενο διαιτητή Ρωμανό Κυριακίδη;
Η γνωστή διένεξη της ΕΠΣ Ηρακλείου για τις οφειλές του Μιχάλη Κουκουλάκη, λέτε να έχει σχέση με αυτό το σκάνδαλο;
Αλήθεια ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την κακόμοιρη ελληνική διαιτησία;
Όλοι αυτοί που εποπτεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τρία χρόνια, σταλμένοι από την FIFA και την UEFA (Χούμπελ, Φούσεκ, Βασάλο, Λάκοβιτς και πολλοί άλλοι), τα γνωρίζουν αυτά; Κι αν τα γνωρίζουν τι κάνουν;
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία ξέρουμε ότι δεν έχει ευθύνη στο κομμάτι διαιτησίας, δεν θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει τι συμβαίνει και να αναζητήσει ευθύνες; Περιμένω απαντήσεις…
Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου

Σχόλια