Μαρινάκης: «Να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί»

Η δήλωση του ηγέτη του Ολυμπιακού και του πρώτου (με τεράστια διαφορά) Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πειρειά:
«Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για το τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα, τα οποία ολοκληρώνονται.
Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί.
Δεν είναι εύκολο, γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, ούτε με την οικονομία μας, ούτε με τη χώρα μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα στον Πειραιά, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά, την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών.
Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του θεού θα πάμε πολύ καλά».
- Κατά την Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πειραιά- #Marinakis #Piraeus #LovePiraeus #Pireas_Nikitis #PireasNikitis #Greece


Σχόλια