Προπαγάνδα, κραυγές και ξεφτίλα


«Αναφορικά με αυτό το περιστατικό, η ΚΕΔ είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει ότι τόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, όσο και οι διαιτητές VAR και AVAR, δεν κατέστη δυνατόν, λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας, να έχουν τις σωστές εικόνες, που θα τους βοηθούσαν στη λήψη της απόφασης. Μόλις η διαδικασία συλλογής στοιχείων ολοκληρωθεί, θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες, τόσο για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την επίμαχη φάση, όσο και για τους υπόλοιπους αγώνες».
Πρόκειται για ανακοίνωση της ΚΕΔ, η οποία βγήκε την περασμένη Δευτέρα. Παρόλα αυτά η προπαγάνδα επέμενε ότι οι Κουμπαράκης και Τζοβάρας θα τιμωρηθούν. Είχαν… μυρίσει τα πόδια τους, προφανώς, επειδή από την ανακοίνωση τέτοιο θέμα δεν προέκυπτε. Αντίθετα προέκυπτε ότι δεν υπήρχε θέμα τιμωρίας τους.
Το τελευταίο επιβεβαιώθηκε με τον ορισμό του Κουμπαράκη (Θράκης) και του Τζιώτζιο (Θράκης) ως VAR και βοηθού VAR, αντίστοιχα, στο παιχνίδι Βόλος-Αρης που γίνεται το Σάββατο. Ο δε Τζοβάρας, επίσης, Σάββατο θα σφυρίξει Παναιτωλικός-Ξάνθη.
Όμως, για τους ορισμούς του Κοιυμπαράκη και του Τζοβάρα η προπαγάνδα άρχισε πάλι τις… κραυγές. Δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται, καθώς φαίνεται τα συμφέροντα ποιας ΠΑΕ υπηρετούν!
Προδίδονται, επειδή δεν φωνάζουν και για τον ορισμό του Τζιώτζιου.  Είναι ο βοηθός που δεν έδωσε το οφσάιντ στη φάση με τον Μπαράλες (Ολυμπιακός-Αστέρας 1-0) ενώ έκανε κι άλλα δυο λάθη κατά του Ολυμπιακού.

Σχόλια