Φούσεκ, Χούμπελ (και όχι μόνο) να πάρουν θέση εδώ και τώρα για τις καταγγελίες-σοκ του Τζώρτζογλου


Άλλη μια επιστολή, που μπορεί να παρομοιαστεί και με «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων κατά της διαφθοράς ήρθε να προστεθεί, μια επιστολή, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου ο οποίος «κεραυνοβολεί» την… εξυγίανση με σειρά σκανδάλων. Η επιστολή απευθύνεται στον υπερσύμβουλο  Πετρ Φούσεκ, όμως κοινοποιείται στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και σε FIFA, UEFA, ΕΠΟ και τις ποδοσφαιρικές Αρχές και παράλληλα ο Τζώρτζογλου ζητεί να προσκομίσει ντοκουμέντα και έγγραφα.
Ο Τζώρτζογλου καταγγέλλει μια σειρά από σκάνδαλα, ξεκινώντας από την ανοχή που δείχνουν οι Χούμπελ, Φούσεκ  στο… τέρας της «εξυγίανσης». Παράλληλα, σοκ προκαλούν όσα γράφει για τα …όργια σε εκλογές ΕΠΣ και για τους τρελούς μισθούς στην ΕΠΟ, όπως επίσης και η καταγγελία του για ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας που βρίσκεται στη Superleague 1, όμως πλέον ανήκει σε άλλη ένωση. Ακόμη στρέφεται κατά των Κοντονή, Βασιλειάδη για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου.
«Σας γνωρίζω ότι για την  ανατροπή της κατάστασης που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βρεθώ στην πρώτη γραμμή της μάχης που θα δοθεί και στην οποία σας καλώ να πάρετε μέρος, για να μην μετατραπείτε, οριστικά πλέον, σε μέρος του προβλήματος, ενώ άλλη είναι η αποστολή σας», αναφέρει με… αποδέκτη τον Φούσεκ. Τόσο ο υπερσύμβουλος, όσο και ο τοποτηρητής Χούμπελ θα πάρουν θέση;
Πλέον , κατά πρώτο λόγο ο Φούσεκ, κατά δεύτερο ο Χούμπελ, αλλά και κατ’ επέκταση τα υψηλόβαθμα στελέχη των FIFA, UEFA, δεν δικαιούνται να πουν ότι δεν γνωρίζουν. Αυτή του Τζώρτζογλου δεν είναι η μόνη καταγγελία, έχουν προηγηθεί κι άλλες, Όμως, μέχρι τώρα οι αρμόδιοι προτιμούν να τα βάζουν όλα κάτω από το χαλί και να… σφυρίζουν αδιάφορα, αν και ήρθαν να σώσουν και όχι να θάψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια