Ανίκανη η ΚΕΔ να ελέγξει την κατάσταση - Δεν επιβάλλονται με ανακοινώσεις και ύφος… καρδιναλίων, επειδή δεν παραδέχονται την (χάλια) κατάσταση


-Λέγεται πως οι ανακοινώσεις άρχισαν να βγαίνουν μετά από… οδηγίες των Φούσεκ, Χούμπελ για να… φταίνε κι άλλοι, όχι μόνο οι προαναφερόμενοι

Στη… συγγραφή ανακοινώσεων το έριξε η ΚΕΔ, που δείχνει πανικό αλλά και ανικανότητα να ελέγξουν την κατάσταση. Ο Περέιρα και οι λοιποί που έσπαγαν όλα τα κοντέρ υπεροψίας, τώρα έβγαλαν ανακοινώσεις Δευτέρα και Τρίτη για το VAE, τάχα για να εξηγήσουν, όμως η… μπαρούφα πάει σύννεφο. Άλλωστε, εξηγούν μόνο αυτά που θέλουν.
Για παράδειγμα δεν βγήκε ανακοίνωση για τα σουβλάκια της Λαμίας, έβαλαν την εταιρία, όμως η ΚΕΔ αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι οι διαιτητές εφάρμοσαν σωστά το VARκαι ότι αυτή είναι αρμόδια για τιμωρίες (σ.σ. χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος!), όμως διαψεύδει ότι επιβλήθηκαν!
Αν ο διαιτητής δεν είναι υπεύθυνος για το τι γίνεται στο βαν, τότε ποιος είναι;
Όμως, εδώ είναι… Ελλάντα! Φταίνε όλοι, εκτός από τους διαιτητές και τους… καρδινάλιους, λόγω τους ύφους αλλά και των αμοιβών της ΚΕΔ!


Σχόλια