Οι οπαδοί της Αντβέρπ έλουσαν με μπύρα τον Σιδηρόπουλο και έσπασαν τα κάγκελα, απειλώντας να μπουν στο γήπεδο - Δημοσιεύματα ότι οι γηπεδούχοι τα είχαν μαζί του επειδή τους έδειξε πολλές κάρτες και τους άφησε με εννέα παίκτες

Όπως γράφει η Ολλανδικη ιστοσελίδα www.voetbalzone.nl, η οποία επικαλείται τον δημοσιογράφο Jeroen Kapteijns της «The Telegraph», οι άγριοι οπαδοί της Αντβερμπ υπέβαλαν σε ένα «μαζικό ντους μπίρας» τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), ο οποίος διαιτήτευσε τον αγώνα με την Ολλανδική Αλμαάρ. Οι Βέλγοι αποκλείστηκαν στην παράταση, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 (σ.σ. κανονικός αγώνα 1-1), όμως έπαιξαν με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Ενμποκανί στο 35’ με δεύτερη κίτρινη και ο Λαμκέλ Zε στο 74’ επίσης με δεύτερη κίτρινη, την οποία δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν ηλίθια επειδή έβαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό. Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σιδηρόπουλος έδειξε συνολικά 15 κίτρινες (9-6). Στη διάρκεια της παράτασης οι οπαδοι της Αντβέρπ έριξαν μπύρα και κονσέρβες στο πεδίο και απείλησαν με «ντου» στο γήπεδο.

Τέλος, υπάρχουν δημοσιεύματα ότι οι οπαδοί της Αντβέρπ τα είχαν μαζί του επειδή τους έδειξε πολλές κάρτες και τους άφησε με εννέα παίκτες.


Σχόλια