Διαιτησία… ΙΧ!


Το... κρυφτούλι!

Η αλλαγή του Σιδηρόπουλου από το VAR του αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και προκάλεσε σάλο στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κι όμως, η ΚΕΔ έδειξε έλλειψη σοβαρότητας αφού πέρασε το θέμα με μια απλή αναφορά, χωρίς ανακοίνωση, αν και στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο Περέιρα είπε ότι θα απαντά σε ό,τι έχει σχέση με το VAR. «Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες, όμως από πλευράς ΚΕΔ, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εξηγήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος. Όμως, με το καλημέρα άρχισε το... κρυφτούλι.

Διαιτησία... ΙΧ
Και ποιος είναι ο Σιδηρόπουλος να αποφασίζει ότι θέλει να έρθει αυθημερόν για να προσφέρει τις υπηρεσίες του δεν έναν αγώνα; Γιατί να κανονίζουν οι διαιτητές με την αρμόδια υπηρεσία της Λίγκας, πότε θα πάνε και πότε θα φεύγουν για τους αγώνες τους; Αν το έκαναν όλοι, αυτό που έκανε ο Σιδηρόπουλος, δεν θα είχαμε μπάχαλο; Η ΚΕΔ για ποιόν λόγο να υπάρχει; Άλλοι διαιτητές γιατί πάνε παραμονή στις έδρες των αγώνων; Θα τιμωρηθεί ο Σιδηρόπουλος; Τι λέει ο Περέιρα για αυτό το σοβαρό θέμα;

 Πατατράκ...
Αν ο Σιδηρόπουλος βλέπει σαν αγγαρεία το ελληνικό πρωτάθλημα, τότε να δηλώσει κώλυμα. Αν και ούτε στην Ευρώπη τα πάει καλά, καθώς η UEFA τον υποβίβασε και τον έβαλε να σφυρίξει ματς των πλέι οφ του Europa League (Αντβέρπ-Αλκμαάρ) και όχι του Champions League. Συνολικά τέσσερις από τους 26 διαιτητές της ελίτ κατηγορίας μπήκαν στα πλέι οφ του Europa. Επιπλέον, ο Σιδηρόπουλος δεν έχει καταλάβει ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την έλευση ξένων διαιτητών στα ντέρμπι. Θα το καταλάβει αν θυμηθεί τα λάθη του.



Σχόλια