Το ελληνικό ποδόσφαιρο χαμένο στο... δίδυμο των Βερμούδων, οι πνιγμένοι στο δηλητήριό τους και ο Ολυμπιακός που τους δίνει απαντήσεις

-Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...


Πριν από λίγα χρόνια κάποιοι χαλίφηδες με τα... γιουσουφάκια τους κουνούσαν το δάκτυλο στον Ολυμπιακό, επειδή έπαιζε στους ομίλους του Champions League. Τον πολέμησαν αλλά ταυτόχρονα αποδείχθηκε ότι πολέμησαν και το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή οι αγκαλιές και τα γελάκια στις φωτογραφίες ήταν για τα συμφέροντά τους, για αυτό και μόλις «ανέλαβαν» την ΕΠΟ άρχισαν το μεταξύ τους πόλεμο.
Δεν μπορούσαν να φτάσουν τον Ολυμπιακό και μίκρυναν το ελληνικό ποδόσφαιρο που χάθηκε στο... δίδυμο των Βερμούδων. Απόδειξη ότι συναγωνίζεται με την Κύπρο για τη 15η θέση στην Ευρώπη, ώστε να συνεχίσει να βγάζει πέντε ομάδες στην Ευρώπη, ενώ στον πίνακα της UEFA την Ελλάδα προσπέρασαν χώρες όπως η Τσεχία, η Δανία, η Αυστρία.
Δείτε την κατάταξη:


Όμως, ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έδινε και δίνει βαθμούς στην Ελλάδα και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που θα τεντώνει το σεντόνι, προκρινόμενη από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Η ΑΕΚ πέρασε στους ομίλους του Champions League, όμως δεν πήρε ούτε βαθμό και φέτος πολύ δύσκολα θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League, αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ, άρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για αυτή ενόψει της αυριανής (29/08) ρεβάνς.
Ο δε ΠΑΟΚ για να περάσει πρέπει να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο ΠΑΟΚ που δεν έχει παίξει ομίλους του Champions League, που δεν έχει ιδιαίτερη παρουσία στην Ευρώπη, αφού ας μην ξεχνάμε πριν από δυο χρόνια αποκλείστηκε από την Εστερσουντ και πέρσι δεν κατάφερε να προκριθεί, αν μια μετείχε σε έναν «βατό» όμιλο του Europa League αφού με εξαίρεση την Τσέλσι, μετείχαν οι Βιντεότον, που είχε αποκλείσει η ΑΕΚ από το Champions League, και η Μπάτε Μπορίσοφ. Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες πρόκρισης έναντι της Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Με την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, συνέχεια του περσινού θριάμβου επί της Μίλαν και της πρόκρισης στους «32» του Europa League, η συστηματική προπαγάνδα, από αυτούς που έχουν το... μανδύα των αντικειμενικών, όμως υπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ, πνίγηκε στο δηλητήριό τους. Οι υπεύθυνοι για την κατάντιά τους και για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συγκεκριμένοι. Σαν κάποιες «κατίνες» που ήθελαν να ψοφήσει η κατσίκα του... γείτονα.
Ο Ολυμπιακός, μετά τις δύο νίκες του και την πρόκριση επί της Κράσνονταρ, χάρισε (μόνο από αυτά τα παιχνίδια) 1200 βαθμούς στην Ελλάδα. Με την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, η χώρα μας πήρε 4.000 βαθμούς!

Σχόλια