Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3: Εξι φορές πήγε ο Τζήλος στο VAR! - Την επόμενη φορά να πάει σαράντα! - Πώς είναι δυνατόν να μπει σε πιο δύσκολο ματς; - Τρεις μέρες θα διαρκέσει!


-Διεθνής διαιτητής χωρίς αυτοπεποίθηση!

SUPERLEAGUE 1
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1-3
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής),
Ζήρδας (Αθηνών)
4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)
VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

1) ΣΤΟ 32' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Πάσα του Τσιλιανίδη για τον Μάνο, αυτός βγαίνει απέναντι στον Διούδη και πλασάρε εύκολα για το 0-1. Αρχικά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, όμως μετά από έλεγχο VAR ο διαιτητής Τζήλος έδειξε σέντρα. Ετσι ο ΟΦΗ έκανε το 1-0.
2) ΣΤΟ 42' ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ: Από την εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Γιαννούλης έγινε κάτοχος της μπάλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Το γκολ δεν μέτρησε τελικά μετά από έλεγχο VAR, με τον διαιτητή Τζήλο να υποδεικνύει φάουλ του σκόρερ στον Μακέντα.
3)  ΣΤΟ 49' ΕΞΕΤΑΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-2: Κάθετη πάσα του Νέιρα για τον Μάνο στον κενό χώρο, αυτός με άψογο "τελείωμα" πετυχαίνει το 0-2. Ο Τζήλος περίμενε ενημέρωση από τον έλεγχο VAR και μέτρησει το γκολ.
4) ΣΤΟ 66′ ο Δώνης πέτυχε γκολ για τον Παναθηναϊκό, όμως προηγουμένως η μπάλα είχε βγει κόρνερ. Ο Τζήλος πήγε στο VAR, είδε τη φάση και δεν το μέτρησε.
5) ΤΟ 1-3 ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ 84′: Ο Τζήλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα. Ομως, και πάλι χρειάστηκε την επιβεβαίωση του VAR.
6) ΣΤΟ 95' είχαμε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη (μέσω VAR) για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κοροβέση. Αποχώρησε τραυματίας ο παίκτης του ΟΦΗ!