Τσακώνονταν μεταξύ τους στην ΕΠΟ για Φύσσα και ...λοιπούς!

Για να δείτε πόσο... πρόχειρα και χωρίς κανέναν προγραμματισμό, με μόνο στόχο να προκαλούν, γίνονται κάποια πράγματα στην ΕΠΟ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι και οι παράγοντες της ΕΠΟ τσακώνονταν μεταξύ τους για το ρόλο που θα έχουν ο Φύσσας και ο Κωνσταντινίδης στην Εθνική ομάδα, αυτό έγινε στο παρασυμβούλιο που προηγήθηκε του σημερινού (31/07) ΔΣ της ομοσπονδίας. Όσοι ανήκουν στο μπλοκ του βορρά τον... ήθελαν τεχνικό διευθυντή, ενώ ο Κώστας Κωνσταντινίδης (πρώην παίκτης του ΠΑΟ και της Ξάνθης) που προσελήφθη μαζί με τον Φύσσα είχε τη στήριξη από το μπλοκ του νότου. Ο Κωνσταντινίδης που ήταν μάνατζερ και έγινε τεχνικός διευθυντής!
Τελικά, ο Κωνσταντινίδης έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Φύσσα, καθώς προσελήφθη ως τεχνικός διευθυντής, ενώ ο δεύτερος ως αθλητικός διευθυντής. Δηλαδή, ο ένας θα είναι «Γιαννάκης» και ο άλλος «Μάκης»! Να μας πουν στην ΕΠΟ σε ποια άλλη χώρα υπάρχει αυτό το... μοντέλο και αν δεν υπάρχει πουθενά να το κρύψουν μην το πάρουν χαμπάρι και το εφαρμόσουν!
Ομοσπονδιακό προπονητή πήραν έναν Ολλανδό χωρίς βιογραφικό, τον Φαν’τ Σιπ. Τον επέλεξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς. Με τι προσόντα ανέλαβε να εισηγηθεί το νέο τεχνικό; Γελάει ο κόσμος! Φαίνεται πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρκεί κάποιος να είναι μόνο πρόεδρος ένωσης και ας μην ξέρει τίποτα άλλο!
Κανονικά τον ομοσπονδιακό έπρεπε να προσλάβει ο τεχνικός διευθυντής, όμως αυτά για την «εξυγίανση» είναι ψιλά γράμματα.



Σχόλια