Χαμηλώνουν κι άλλο το επίπεδο της Εθνικής με Φύσσα, Κωνσταντινίδη

-Ξαναζεσταμένο φαγητό, καθώς... απαιτείται πιστοποιητικό «εξυγίανσης» και από ό,τι φαίνεται λίγοι το έχουν.

Σχετικά με τους δυο υποψήφιους (Φύσσας, Κ. Κωνσταντινίδης) να αναλάβουν το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην φουκαριάρα Εθνική Ελλάδας:

-Αν ο Τάκης ο Φύσσας, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ άρα δεν τον... προτίμησαν με την ψήφο τους ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟ, αν ο Τάκης ο Φύσσας λοιπόν είχε πετύχει στην προηγούμενη θητεία του στην Εθνική, θα είχε κάνει και καριέρα. Όμως, η  τωρινή συγκυρία τον βρίσκει διευθυντή ακαδημιών του Παναθηναϊκού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι προς την... έξοδο επειδή δεν έχει καλές σχέσεις με τους Δώνη, Νταμπίζα αλλά και πάλι αν ήταν καλός θα τον κρατούσε ο ΠΑΟ. Όμως, οι «πράσινοι» δεν τον θέλουν και κατά σύμπτωση τον θέλει η ΕΠΟ για την Εθνική! Ο Τάκης ο Φύσσας που μετά την Εθνική δεν πήγε να δουλέψει σε καμία άλλη ομάδα εκτός από τον Παναθηναϊκό και η ΕΠΟ τον πάρει τώρα θα γλιτώσει την αποζημίωση!
-Ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μάνατζερ (εδώ το προφίλ του στο transfermark) και ξαφνικά ανακάλυψε ότι μπορεί να γίνει τεχνικός διευθυντής. Εύγε! Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, της Χέρτα Βερολίνου, της Μπόλτον, του Ανόβερου, της Κολωνίας, του ΟΦΗ και του Πιερικού, που είχε έρθει σε ρήξη με τον Οτο Ρεχάγκελ στην αρχή της θητείας του. Τόσο μπροστά ήταν!
«Ύστερα από μια τέτοια ήττα γράφονται πάρα πολλά πράγματα (σ.σ. διέψευσε ότι του ζητήθηκε να μεταφράσει στον Γερμανό όσα έλεγε ο Γεωργάτος για τον Ρεχάγκελ, μετά τη συντριβή στη Φινλανδία το 2001). Εγώ απλώς έκανα μια μετάφραση σε μια άσκηση που έπρεπε να κάνουμε» είπε ο Κώστας Κωνσταντινίδης και πρόσθεσε: «Όποιος θέλει να εκφράσει κάτι ας το εκφράσει μπροστά στο Ρεχάγκελ μόνος του ή να το πει στις εφημερίδες. Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να το πω. Εγώ, απλώς, αρνούμαι ότι μου ζητήθηκε να μεταφράσω κάτι τέτοιο, μια βρισιά» και κατέληξε:
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που έρχεται να παίξει σε κάποιο διεθνή αγώνα και δείχνει αδιαφορία. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Εσείς τώρα θα με πείτε ρομαντικό. Ο καθένας προσπαθεί να δείξει τον καλό του εαυτό γιατί κατά κύριο λόγο εκτίθεται μόνος του. Ύστερα από μια ήττα 5-1 από τη Φινλανδία σίγουρα εκτέθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής που έπαιξε ένα λεπτό ή καθόλου».

Σχόλια