Τζοβάρας: Κι όμως έμεινε κατηγορία! - Δεν απέβαλε τον Λιβάγια που έπαιξε στον τελικό, γέλασε όλη η Ελλάδα με τη διαιτησία στο ματς Αρης-Παναθηναϊκός

Η παραμονή του Τζοβάρα (Φθιώτιδας) στον πίνακα της Λίγκας είναι για να... γελάει ο κόσμος. Θα θυμίσουμε δυο παιχνίδια του.
Ξεκινάμε με το πιο πρόσφατο:
Την 30ή αγωνιστική που ήταν η τελευταία της σεζόν 2018-19 ο Τζοβάρας σφύριξε Απόλλων-ΑΕΚ 0-1, όπου στο 27’ ο Λιβάγια έσπρωξε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Χουάντερσον. Όμως, εν λόγω ρέφερι έδειξε ότι είναι ακατάλληλος για τη μεγάλη κατηγορία, καθώς έβγαλε κίτρινη αντί για το κόκκινη στο παίκτη της ΑΕΚ. Αν εφάρμοζε τον κανονισμό, ο Λιβάγια δεν θα έπαιζε στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ καθώς έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.
Στο ματς της 12ης αγωνιστικής Αρης-Παναθηναϊκός 1-1 έκανε μια από τις χειρότερες διαιτησίες όλης της χρονιάς. Σε αυτό το παιχνίδι έδωσε τρία πέναλτι, όμως πέτυχε μόνο το ένα:
5’: Σωστό το πέναλτι σε ανατροπή του Ινσούα στον Μπρούνο Γκάμα, το οποίο έχασαν οι γηπεδούχοι.
14’: Λάθος το πέναλτι, με το οποίος σκόραρε ο Αρης, καθώς η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του Γιόχανσον αλλά και να έβρισκε, δεν υπήρχε παράβαση, επειδή χτύπησε πρώτα στο πόδι του παίκτη του Παναθηναϊκού.
92’: Λάθος το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, με το οποίο έκανε το 1-1. Το «εκβίασε» ο Μπουζούκης που έπεσε πάνω στον Σιώπη.

Σχόλια